Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα στην πολυκατοικία του αδικοχαμένου Μάριου – Το ξέσπασμα του πατέρα του

Τραγική ειρωνεία, φάρσα ή ανθρώπινη εγκληματική αμέλεια. Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί το γεγονός ότι μια αδέσποτη σφαίρα τρύπησε έναν ηλιακό στην πολυκατοικία που διέμενε ο άτυχος Μάριος στο Μενίδι. Το 2017, ο 11χρονος Μάριος, σκοτώθηκε όντας στο σχολείο της περιοχής του, από αδέσποτη σφαίρα που έπεσε λίγα μέτρα μακριά.

Η υπόθεση είχε σκορπίσει θλίψη σε όλο το πανελλήνιο, ενώ ανέδειξε το ζήτημα της παράνομη οπλοκατοχής και του πως είναι η ζωή σε ορισμένες υποβαθμισμένες περιοχής της Αττικής. Το τραγικό περιστατικό με τη σφαίρα στον ηλιακό ξύπνησε τις δυσάρεστες μνήμες από τον θάνατο του μικρού Μάριου.

Ο πατέρας του, Θανάσης Σουλούκος, μίλησε στην κάμερα του Mega για το περιστατικό και βούρκωσε. «Ενημερώθηκα σαν διαχειριστής ότι κάποιος ηλιακός είχε θέμα. Πήγα στην ταράτσα και είδα μια τρύπα από σφαίρα σε ηλιακό. Μόλις είδα τη σφαίρα πάγωσα, δεν μπορούσα να σταθώ» ανέφερε βουρκωμένος ο μπαμπάς του άτυχου Μάριου.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Σουλούκος, η σφαίρα προέρχεται από όπλο, σαν αυτό που σκότωσε το παιδί του πριν τρία χρόνια.

«Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν τι μπορούν να προκαλέσουν» σημείωσε, λέγοντας ότι υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ