Μελίσσια: Διαρρήκτες «χτύπησαν» σε σπίτι για δεύτερη φορά – Έσπασαν την πόρτα με σκεπάρνι

«Αλωνίζουν» οι διαρρήκτες στα Μελίσσια, καθώς «μπουκάρουν» ακόμη και σε ίδια σπίτια. Ένα περιστατικό συνέβη την παραμονή Πρωτοχρονιάς επί της οδού Τερψιθέας, όταν τρία άτομα πήδηξαν τα κάγκελα και κατάφεραν να μπουν στον περίβολο μονοκατοικίας.

Βρήκαν σε μία πλαστική ντουλάπα ένα σκεπάρνι, με το οποίο έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας και εισέβαλαν στο σπίτι, το οποίο έκαναν «φύλλο και φτερό».

Οι ληστές βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα αλλά και κάποια αντικείμενα αξίας, τα έβαλαν σε μία μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια έγιναν «καπνός» μπαίνοντας σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Ωστόσο, το περιστατικό είχε και… συνέχεια. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας οι ληστές έπεσαν πάνω σε ένα περιπολικό το οποίο τους έκανε σήμα να σταματήσουν. Οι ίδιοι δεν σταμάτησαν και ξεκίνησε η καταδίωξη, όπως είχε γράψει το enikos.gr. Οι τρεις διαρρήκτες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο αφήνοντας μέσα την μαξιλαροθήκη με τα κλοπιμαία.

Σημειώνεται πως στο εν λόγω σπίτι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται διάρρηξη.

Στην ίδια περιοχή σημειώθηκε και δεύτερο περιστατικό. Για δεύτερη φορά μπήκαν διαρρήκτες σε σπίτι, δεν άφησαν τίποτα όρθιο, ενώ στο συγκεκριμένο σπίτι έψαξαν ακόμα και τον… καταψύκτη και τα κλιματιστικά στην προσπάθειά τους να βρουν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Η λεία της σπείρας στο τελευταίο σπίτι ήταν 60.000 ευρώ σε χρυσαφικά, καθώς και 500 ευρώ σε μετρητά. Η αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τους συγκεκριμένους δράστες.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ