Μέγαρα: Ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της συμμορίας διαρρηκτών με τα πατίνια – Συνελήφθη 19χρονος

Ταυτοποιήθηκαν τα μέλη συμμορίας, που έκαναν κλοπές από σπίτια στα Μέγαρα και χρησιμοποιούσαν… πατίνια ή ποδήλατα για την διαφυγή τους. Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 19χρονου το απόγευμα της Τετάρτης (20/9) στα Μέγαρα, ενώ αναζητούν τους τρεις συνεργούς του.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., το απόγευμα της Τετάρτης ο 19χρονος εισέβαλε σε κατοικία στα Μέγαρα, αφαίρεσε ένα κουτί που περιείχε χρυσαφικά και διέφυγε με αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν το όχημα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 19χρονο, παρά την αντίσταση που προέβαλε. Σε έρευνα που έγινε μέσα στο όχημα, εντοπίστηκαν τα χρυσαφικά που είχε αφαιρέσει νωρίτερα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 19χρονος μαζί με συνεργούς του, κινούμενοι με όχημα προσέγγιζαν οικίες και αφού αποκτούσαν πρόσβαση στο εσωτερικό τους εντόπιζαν τιμαλφή, τα οποία τοποθετούσαν μέσα σε μαξιλαροθήκη και στη συνέχεια διέφευγαν.

Προκειμένου να αποφύγουν τον εντοπισμό τους, στάθμευαν σε κοντινό σημείο το επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και μετέβαιναν στις οικίες-στόχους με πατίνια και ποδήλατα, ενώ κάποιος ήταν επιφορτισμένος με το ρόλο του τσιλιαδόρου.

Από την μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον δύο περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στη Νέα Πέραμο και στα Μέγαρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή των μελών της συμμορίας και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις συνεχίζεται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ