Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί αυτή την ώρα στην παραλιακή. Όπως αναφέρει αναγνώστης του enikos.gr που έστειλε τις φωτογραφίες, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη από το ύψος της Αλίμου έως τη Γλυφάδα. Για να διανύσει κανείς τη συγκεκριμένη απόφαση χρειάζεται περίπου 40 λεπτά, σημειώνει. Οι ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί λόγω έργων οδοποιίας που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Αυτή την ώρα είναι αυξημένη η κίνηση και στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.