Μεγάλη ταλαιπωρία στον Ωρωπό – Οδηγοί περίμεναν έως και πέντε ώρες να περάσουν στην Εύβοια – ΦΩΤΟ

Τεράστια είναι η ταλαιπωρία για όσους θέλουν να περάσουν στην Εύβοια από το λιμάνι του Ωρωπού, με την καθυστέρηση στην επιβίβαση να φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και τις πέντε ώρες.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, που επικαλείται καταγγελίες οδηγών, οι ουρές των αυτοκινήτων είναι πολλών χιλιομέτρων. «Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Περιμένουμε τρεις ώρες και ακόμη δεν έχουμε μπει στο φέρρυ για να περάσουμε απέναντι. Υπάρχουν δύο φέρρυ και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η ουρά είναι χιλιομέτρων. Ξεκινήσαμε από τις 6.30 από τη Λαμία και είμαστε ακόμη εδώ», ανέφερε ένας εκ των οδηγών.

Η αστυνομία έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους της Εύβοιας, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία να είναι μεγάλη για όσους επιχείρησαν να περάσουν στο νησί.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 16η έως την 45η χ/θ, αποκαταστάθηκε πλήρως, ωστόσο ως το βράδυ της Δευτέρας ήταν σε ισχύ η διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Ε.Ο. Χαλκίδας – Λεπούρων, στο ύψος της γέφυρας Βασιλικού Χαλκίδας, ενώ επιπλέον υφίσταται διακοπή κυκλοφορίας στις Επαρχιακές Οδούς Φύλλων – Χαλκίδας & Αφρατίου – Χαλκίδας, λόγω κατάρρευσης των γεφυρών Φύλλων & Αφρατίου, αντίστοιχα.

Δείτε φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ