Μεγάλη φωτιά στον Νέο Κουβαρά: Καίγονται σπίτια στο Λαγονήσι, με μάνικες επιχειρούν οι κάτοικοι

Στις φλόγες έχουν τυλιχθεί τουλάχιστον τρία σπίτια στο Λαγονήσι, όπου έφτασε το πύρινο μέτωπο από τον Κουβαρά, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το OPEN οι κάτοικοι επιχειρούν μόνοι τους με τις μάνικες να σώσουν τις περιουσίες τους καθώς στο σημείο δεν υπάρχει πυροσβεστικό όχημα αλλά ούτε και πυροσβέστες. Την ίδια ώρα οι άνεμοι ενισχύονται ενώ η περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνούς μαύρους καπνούς.

Οι εικόνες από την περιοχή είναι αποκαρδιωτικές, η μάχη πλέον δίνεται σε κατοικημένες περιοχές, με τα σπίτια να καίγονται το ένα μετά το άλλο.

Παράλληλα, σύμφωνα με το MEGA, υπάρχουν εγκλωβισμένοι κάτοικοι στο Λαγονήσι και συγκεκριμένα στην περιοχή Περδικόβρυση, η οποία βρίσκεται κοντά στο βουνό. «Οι γονείς μου είναι στο σπίτι εγκλωβισμένοι, δεν μπορούν να φύγουν καθώς υπάρχουν φωτιές τριγύρω, είναι μέσα στους καπνούς. Από όσο ξέρω είναι ασφαλείς τόσο αυτοί όσο και τα σκυλιά αλλά δεν μπορούν να απομακρυνθούν» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.
Φωτιά Κουβαράς
Φωτιά Κουβαράς
Φωτιά Κουβαράς
Φωτιά Κουβαράς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ