Μέχρι πότε θα γίνονται έργα στη Λεωφόρο Κηφισίας

Εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος και στα δύο ρεύματα είναι σε εξέλιξη στη λεωφόρο Κηφισίας. Ειδικότερα στο ρεύμα προς Κηφισιά εκτελούνται εργασίες στο τμήμα από την Κόδρου έως Γραφεία Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ στο ρεύμα προς Αθήνα, γίνονται παρεμβάσεις από την πλατεία Πλατάνου έως και την Αριστοτέλους.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιουλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων δεν διακόπτεται αλλά διεξάγεται από λιγότερες λωρίδες.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει σχετικά: «Σταδιακά αλλάζουμε την εικόνα του οδικού δικτύου της Αττικής, κατά τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, περιορίζοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων. Η ασφάλεια των πολιτών και ο εκσυγχρονισμός του οδικού δικτύου της Αττικής βρίσκεται στη βάση του συνολικού σχεδιασμού της Περιφέρειας. Ο συνολικός σχεδιασμός μας για ένα ασφαλές και λειτουργικό οδικό δίκτυο σε όλη την Αττική, όχι μόνο υλοποιείται επιτυχώς, αλλά συμβάλλει και στην ουσιαστική αλλαγή της εικόνας του οδικού χάρτη της Αττικής μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ