“Με χτύπησε 3 φορές με το αυτοκίνητο” – Συγκλονίζει η μαρτυρία της 30χρονης που την καταδίωξε ο εν διαστάσει σύζυγός της – ΒΙΝΤΕΟ

«Ήρθε πίσω μου με ταχύτητα, με χτύπησε τρεις φορές, εν κινήσει όλο αυτό. Μπροστά μου ήταν άλλο αυτοκίνητο, κάνω προσπέραση στο άλλο αυτοκίνητο μήπως και μείνει πίσω, το προσπεράσω και φύγω. Από εκεί και πέρα άρχισε η καταδίωξη, ας το πω έτσι, τέλος πάντων. Δεν καταλάβαινα, είχα πατήσει πολύ γκάζι. Δεν καταλάβαινα τι έκανα, πως οδήγαγα. Τίποτα» τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η 30χρονη γυναίκα που καταδιώχθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στην Κόρινθο.

Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα τόνισε πως «όπως πήγα να στρίψω στη στροφή, δεν μαζευόταν το αυτοκίνητο. Το έβλεπα και εγώ ούτως ή άλλως ότι δεν θα έφτανα στο σπίτι μου. Φαινόταν η κατάσταση…λέω “Αγγελική δεν θα…”και πίσω μου, ερχόταν πίσω μου κολλητά …κατάλαβα ότι έγινε, έχασα τον έλεγχο εντελώς. Πήγα από την άλλη πλευρά. Χτύπησα απέναντι. Πήγα στο αντίθετο ρεύμα με λίγα λόγια και εκεί έγινε ότι έγινε».

Από την άλλη πλευρά ο πατέρας της 30χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 υπογράμμισε ότι «τα προβλήματα είχαν αρχίσει αρκετά χρόνια, υπήρχε φραστική επίθεση, στη συνέχεια υπήρχε χειροδικία, υπήρχαν τραυματισμοί, ενώ τρεις με τέσσερις φορές είχε φύγει από τα χέρια του και μπήκε σε γειτονικό διαμέρισμα». Παράλληλα ο πατέρας της κοπέλας καταγγέλλει ότι ο γαμπρός του ήθελε να σκοτώσει την κόρη του. «Η καταδίωξη ήταν μια σχεδιασμένη ανθρωποκτονία, δηλαδή να μπορέσει να εμβολίσει το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να εκτραπεί και αυτός να συνεχίσει προς το σπίτι του και να πει ότι “εγώ ήμουν στα παιδιά μου”.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ