Με μεζούρα οι εργασίες στις οργανωμένες παραλίες – Η παράκληση του δημάρχου Αλίμου

Με αυστηρά μέτρα προστασίας θα λειτουργήσουν από το Σάββατο οι οργανωμένες παραλίες της χώρας με το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1 να μεταφέρει εικόνες από την πυρετώδη προετοιμασία στον Άλιμο.

Οι εργάτες του δήμου του παραλιακού μετώπου με τη μεζούρα στο χέρι, μετρούν τις αποστάσεις για να στήσουν τις ομπρέλες, προκειμένου να γίνουν όλα, όπως πρέπει και βάση των οδηγιών που έδωσε την Τετάρτη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Επί της ουσίας πρόκειται για αγώνα δρόμου, με δεδομένο πως οι εργάτες έχουν ξεκινήσει τις δουλειές στην παραλία από τις 5 το πρωί.

Δείτε το βίντεο «Το Σάββατο πρωί πρέπει να είμαστε ελβετικό ρολόι, πρέπει να είναι όλα έτοιμα, θα είναι ευχάριστο για τον κόσμο που θα έρθει δύο μέρες στις παραλίες μας για να πάρει μία ανάσα δροσιάς και να περάσει δύο ευχάριστες μέρες, όμως για μας τους αιρετούς και τους καταστηματάρχες είναι αγώνας δρόμου», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη και Στεφανίας Κασίμη ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Ταυτόχρονα, έκανε μία παράκληση στους επισκέπτες και λουόμενους των οργανωμένων παραλιών του Αλίμου να έχουν μαζί τις δικές τους πετσέτες για να κάθονται στις ξαπλώστρες και να μην έρχονται σε επαφή με την ξαπλώστρα και όταν τελειώνουν να την πλένουν σε μεγάλη θερμοκρασία στο σπίτι.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ