Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν την Αττική οι εκδρομείς του Αυγούστου – Με πληρότητα 100% αναχωρούν τα πλοία

Με μία βαλίτσα στο χέρι και με κάθε μέσο, οι εκδρομείς του Αυγούστου εγκαταλείπουν σήμερα το λεκανοπέδιο της Αττικής, προκειμένου να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές μακριά από την πρωτεύουσα.

Στο λιμάνι του Πειραιά επικρατεί από το πρωί το αδιαχώρητο και οι ταξιδιώτες σχημάτισαν ουρές έξω από τα πλοία, προκειμένου να επιβιβαστούν για τον προορισμό τους.

Σήμερα, από τον Πειραιά θα αναχωρήσουν 25 πλοία, από τη Ραφήνα 12 και από το Λαύριο 8 με την πληρότητα να αγγίζει το 100%.

Μεγάλη είναι η κίνηση και στα ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που επέλεξαν την ηπειρωτική Ελλάδα για τις διακοπές τους. Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των επιβατών κατά 50% σε σύγκριση με πέρυσι, αγγίζοντας τα επίπεδα του 2019.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από τον Κηφισό 450 λεωφορεία, συμπεριλαμβανομένων και των έκτακτων δρομολογίων για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στις εθνικές οδούς. Από τις 6 χθες το απόγευμα μέχρι 6 σήμερα το πρωί, 50.653 πέρασαν από τα διόδια της Ελευσίνας και 38.212 από τα διόδια των Αφιδνών.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ