«Με έδεσαν σαν ζώο»

«Με έδεσαν σαν ζώο»

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε στον στάβλο του ιδιοκτήτη του αρτοποιείου. «Με πήγαν στο σπίτι του, όπου έχει και στάβλο για άλογα, γουρούνια και άλλα ζώα. Μου δέσανε την αλυσίδα με λουκέτο στον λαιμό. Την άλλη άκρη τη δέσανε με έναν χαλκά αλόγου. Και άρχισαν να με χτυπάνε με κλωτσιές και γκλομπ. Απειλούσαν ότι θα με βιάσουν. Τότε εγώ, έπεσα στα πόδια τους και τα φιλούσα για να μην το κάνουν. ”Καλύτερα να με σφάξετε”, τους είπα», διηγείται ο Ουαλίντ.

Στην «παρέα των βασανιστών», που είχε στήσει ένα γλέντι με κρασιά και φαγητά την ώρα που χτυπούσαν τον Αιγύπτιο, προστέθηκε και ένας Αλβανός, φίλος του φούρναρη. Σε αυτόν άκουσε να λένε ότι «ο Ουαλίντ μάς έκλεψε 150 ευρώ και κάνουμε πάρτι».

Ακολούθησαν μαρτυρικές στιγμές, με τους τέσσερις να μεθούν και να τον βασανίζουν. Οταν οι ώρες πέρασαν, ο φούρναρης έπρεπε να ανοίξει το μαγαζί του. Εφυγε μαζί με τους άλλους, αλλά του υποσχέθηκε ότι όταν θα γύριζε από το αρτοποιείο «θα τον αποτελείωνε», όπως κατέθεσε ο Ουαλίντ.

«Οταν έμεινα μόνος στον στάβλο, τα ποντίκια έκαναν πάρτι», διηγείται με τρόμο ο Αιγύπτιος. «Χτυπώντας με τα πόδια μου κάποιες πέτρες, κατάλαβα ότι μια πέτρα κουνιόταν. Με αυτήν έσπασα τον χαλκά και απελευθερώθηκα. Με πολύ κόπο κατάφερα να βγω στον κεντρικό δρόμο των Αμπελακίων, όπου με βρήκαν λιπόθυμο», λέει.

 

Πηγή: Εθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ