Μαζεύουν τα σκουπίδια ελέω Αγίου

Μαζεύουν τα σκουπίδια ελέω Αγίου

 

Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, απόψε αναμένεται να ξεκινήσει η αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη του Ηρακλείου, αφού οι εργαζόμενοι στο Δήμο αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στην 48ωρη αποχή που έχει εξαγγείλει ο κλάδος τους, προκειμένου να καθαρίσουν την πόλη εν όψει της γιορτής του Πολιούχου Αγίου Μηνά.

Έτσι ο Καβαλάρης προστάτης Άγιος της πόλης με τη γιορτή του την Κυριακή, φαίνεται ότι θα σώζει το Ηράκλειο από το…τσουνάμι των σκουπιδιών !

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Ηρακλείου αποφάσισαν πριν λίγο να συνεχίζουν την κινητοποίηση τους μέχρι τα μεσάνυχτα, να λήξουν την κατάληψη της Λότζιας και να μη συμμετάσχουν στην αποχή του κλάδου προκειμένου να καθαρίσουν την πόλη και να την προετοιμάσουν για τη γιορτή του Πολιούχου της.

Έτσι μετά τις 12 τα μεσάνυχτα θα βγουν έξω τα συνεργεία καθαριότητας με όλες τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να μαζέψουν τους σωρούς των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευτεί παντού, όπως επεσήμανε στο ο πρόεδρος των εργαζομένων στο δήμο Ευτύχης Σαρτζετάκης.

Ωστόσο από τη Δευτέρα, και εφόσον ο κλάδος των εργαζομένων στην αυτοδιοίκηση αποφασίσει να προχωρήσει σε νέες κινητοποιήσεις, σε αυτές θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι του Ηρακλείου.  Μέχρι τότε όμως ο εφιάλτης των σκουπιδιών απομακρύνεται με τη βοήθεια του Αγίου Μηνά…

 

Πηγή: prismanews.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.