«Μάξιμος Σαράφης»: Παρέμεινε για 10 λεπτά στο ανακριτικό γραφείο – Τι υποστήριξε στην απολογία του

Αρνείται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για εμπλοκή του σε υπόθεση απάτης μέσω διαδικασίας χρηματοδότησης – δανειοδότησης επιχειρήσεων από εταιρεία των Η.Α.Ε..

«Μάξιμος Σαράφης»: Προφυλακιστέος μετά την απολογία του

Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης, ο οποίος φέρεται να είναι προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση της Novartis με το ψευδώνυμο «Μάξιμος Σαράφης», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, παρέμεινε για ένα 10λεπτο στο ανακριτικό γραφείο, προκειμένου να απολογηθεί για το βαρύ κατηγορητήριο που τον φέρει πρωταγωνιστή σε εγκληματική ομάδα που εξαπατούσε επιχειρηματίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την απολογία του, φέρεται να είπε επίσης πως φοβάται για την ζωή του. Σε δημοσία δήλωση του έχει ισχυριστεί ότι η εμπλοκή του οφείλεται σε παρακρατική μεθόδευση για λόγους ρεβανσισμού.

Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: Η πρώτη δήλωση του «Μάξιμου Σαράφη» μετά τη σύλληψή του – «Με έχουν στοχοποιήσει»

Ο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης πιθανότατα θα κληθεί εκ νέου από την ανακρίτρια, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά, καθώς η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του μέχρι στιγμής, αφορά μόνο το μέρος της υπόθεσης, που σχετίζεται με την φερόμενη δράση εγκληματικής οργάνωσης και το αδίκημα απάτης.

Ως εκ τούτου, όταν ολοκληρωθεί με την συμπλήρωση των υπολοίπων στοιχείων της έρευνας, ο θεωρούμενος ως βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση θα κληθεί να δώσει την δική του εκδοχή για όσα θα του αποδώσουν οι αρχές.

«Μάξιμος Σαράφης»: Πώς απέσπασε 150.000 ευρώ από επιχειρηματία – ΒΙΝΤΕΟ

Η θέση του κατηγορούμενου, που εκπροσωπείται από τον κ. Κωνσταντίνο Γώγο, είναι ότι η δικογραφία είναι αόριστη με πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ