Μαχαίρωσαν δικαστική υπάλληλο-γραμματέα σε ανάκριση

Μαχαίρωσαν δικαστική υπάλληλο-γραμματέα σε ανάκριση 

Παραλίγο τραγωδία στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όταν αλλοδαπός ιρανικής καταγωγής επιτέθηκε στην 36χρονη δικαστική υπάλληλο-γραμματέα σε ανάκριση, στο κτίριο 10, με μαχαίρι τραυματίζοντάς τη στην πλάτη και στο σβέρκο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη με γιατρό στην Ευελπίδων, για να παραλάβει την άτυχη γραμματέα, η οποία ευτυχώς έχει τραυματιστεί ελαφρά, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

 

Δείτε το βίντεο από το Star.

 

 

Στη ΓΑΔΑ ο δράστης

Στη ΓΑΔΑ κρατείται και ανακρίνεται αυτή την ώρα ο αλλοδαπός -κατά δήλωσή του Ιρανός- δράστης.

Μέχρι στιγμής, από την αστυνομία δεν έχουν διευκρινιστεί τα κίνητρα της επίθεσης, αλλά σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τα δικαστήρια, ο αλλοδαπός ήταν κατηγορούμενος για ναρκωτικά και μετά την απολογία είχε μεταβεί στο κτίριο για να παραλάβει τη διάταξη για περιοριστικούς όρους.

Εκεί, άγνωστο για ποιο λόγο, επιτέθηκε στη γραμματέα και τη μαχαίρωσε. Το θύμα διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από την Ασφάλεια Αττικής.

 

Οι δικηγόροι για το μαχαίρωμα

Την ανάγκη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας στο χώρο των δικαστηρίων ζήτησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Αφορμή ο τραυματισμός της 36χρονης γραμματέως της 28ης ανακρίτριας.

Δείτε το βίντεο από το Star:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκαρισμένοι οι δικαστικοί υπάλληλοι 

Σοκαρισμένοι με την επίθεση στην 36χρονη γραμματέα δήλωσαν τόσο ο πρόεδρος όσο και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας των Δικαστικών Υπαλλήλων.

Παράλληλα οι δικαστικοί υπάλληλοι ζητούν ειδική φύλαξη για τα κτίρια των δικαστηρίων.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ