Ματίνα Παγώνη: Πώς πέρασε την καραντίνα με τον άνδρα της – Τι είπε για τα “φακελάκια”

Ματίνα Παγώνη υποδέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο “The 2night Show” ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη παθολόγος που μπήκε τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μας με αφορμή τον κορονοϊό, μίλησε για σχέση με τον άνδρα της ζωής της και αναφέρθηκε στο πώς βίωσαν την περίοδο της καραντίνας.

«Την περίοδο της καραντίνας, ο καθένας ήταν στο δωμάτιό του, γιατί πολλή συζήτηση θα δημιουργούσε προβλήματα και έτσι τα αποφεύγαμε. Ο καθένας έπαιρνε τα βιβλία του, έκανε αυτά που του αρέσουν, δεν ενοχλούσε ο ένας τον άλλον και όλα ήταν μια χαρά» αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη. «Εγώ ήμουν πάρα πολλές ώρες στο νοσοκομείο. Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν όταν έφευγα από το νοσοκομείο έλεγα “τι μεταφέρω τώρα στο σπίτι μου; Είμαι υγιής; Κόλλησα;”» πρόσθεσε, τονίζοντας πως δεν έχει νοσήσει με κορονοϊό.

Ματίνα Παγώνη: Τι είπε για τα “φακελάκια”

Η Ματίνα Παγώνη αναφερόμενη στα “φακελάκια” που ζητάνε ορισμένοι γιατροί τόνισε «αυτοί που ζητάνε είναι η μειοψηφία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί της Ελλάδας παίρνει “φακελάκια”». Επίσης ανέφερε πως οι πολίτες δεν πρέπει να δίνουν ποτέ “φακελάκι” σε γιατρούς και όταν κάποιος γιατρός τους ζητήσει τότε πρέπει να τον καταγγέλλουν αλλιώς έχουν την ίδια ευθύνη.

«Δεν υπάρχει κανένας γιατρός που να θέλει να του πεθάνει ασθενής. Ο γιατρός και μόνο από εγωισμό δεν θέλει να χάσει τον άρρωστό του. Αυτή η νοοτροπία που υπάρχει ότι αν δεν πληρώσω τον γιατρό δεν θα με κοιτάξει καλά δεν ισχύει» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ