Μαρτυρία σοκ για τη γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: “Ιστορία με προδιαγεγραμμένο τέλος” – Απέσυρε τα ασφαλιστικά μέτρα γιατί την απειλούσε

Οργή έχει προκαλέσει η νέα γυναικοκτονία, στη Θεσσαλονίκη. Μία 41χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά που εξαπέλυσε εναντίον της ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ο δράστης εισέβαλε με μία κοντόκανη καραμπίνα, στην καφετέρια που διατηρούσε η 41χρονη Βίκυ, το βράδυ της Τετάρτης. Αφού την πυροβόλησε, έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε.

Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο, άφησε την τελευταία της πνοή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα σκάγια χτύπησαν στην πλάτη και την μία κόρη της άτυχης γυναίκας, που βρισκόταν στο κατάστημα.

Οι γείτονες της 41χρονης μιλούν για “ιστορία με προδιαγεγραμμένο τέλος”. Μία φίλη και γειτόνισσα της Βίκυς, αποκαλύπτει ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά  μέτρα σε βάρος του πρώην συντρόφου της, ωστόσο, τα απέσυρε γιατί την απειλούσε.

Μιλώντας στον Alpha, η κυρία Βάσω δηλώνει: “πέρυσι τα Χριστούγεννα του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αναγκάστηκε να τα αποσύρει γιατί την απειλούσε. Θα έρχονταν εδώ οι δικοί του άνθρωποι και θα έκαναν ‘θερινό’ το κατάστημα. Φοβόταν για τα παιδιά της. Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε να βγει διαταγή του εισαγγελέα να τον κλείσουν στο ψυχιατρείο”, λέει η γυναίκα και προσθέτει: “Φοβόταν για τη ζωή της και τα παιδιά της”. “Είπε ότι θα έρθουν οι κουρεμένοι και θα της κάνουν θερινό το κατάστημα”, εξήγησε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, σχεδόν κάθε εβδομάδα αστυνομικοί πήγαιναν στο σημείο γιατί γίνονταν συχνοί καβγάδες. Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό που είχε συμβεί. Όπως δήλωσε, ο δράστης είχε πιάσει το μπροστινό μέρος του περιπολικού και το ταρακουνούσε”. “Τον είχαν πιάσει μία ημέρα και πήρε τηλέφωνο την απειλούσε. Είχε τρία παιδάκια, φοβόταν”, λέει η φίλη του θύματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ