Μαρτυρία-σοκ από γειτόνισσα του Λιγνάδη: Είχε κατέβει πισώπλατα μαχαιρωμένος – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη, όταν ο σκηνοθέτης, το 2002, είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι. Η ίδια μίλησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” σημειώνοντας ότι “πάνε πάρα πολλά χρόνια από τότε, βέβαια όλοι στη γειτονιά το θυμόμαστε το περιστατικό εκείνο γιατί μας είχε συγκλονίσει”.

Όπως περιέγραψε: “Είχε κατέβει ο κ. Λιγνάδης μέσα στα αίματα πισώπλατα μαχαιρωμένος από το σπίτι του και είχε έρθει μέχρι την πλατεία για να ζητήσει βοήθεια. Φυσικά όλος ο κόσμος, τα μαγαζιά γύρω γύρω έπεσαν πάνω του για να τον βοηθήσουν, να δουν τι συμβαίνει, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο όπου τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο”.

Συνέχισε αναφερόμενη στην παρουσία του σκηνοθέτη στην περιοχή: “Τον είχα δει, κυκλοφορούσε στην περιοχή, ήσυχος άνθρωπος, βέβαια στο σπίτι του υπήρχε μεγάλη κινητικότητα. Αλλά επειδή είναι γνωστός και η δουλειά του είναι τέτοια να συναναστρέφεται με πολύ κόσμο, ήταν αναμενόμενο αυτό… Είχαμε δει πολύ κόσμο, διάφορο κόσμο, ξέραμε ότι είναι και δάσκαλος, αλλά δεν είχαμε υποψιαστεί κάτι, φυσικά πέσαμε από τα σύννεφα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ