Μάρτυρας Δ’: Τα μπλουζάκια του Παναγιώταρου

Μάρτυρας Δ’: Τα μπλουζάκια του Παναγιώταρου 

Σύμφωνα με τον  Προστατευόμενο Μάρτυρα Δ’ οι  αγοραπωλησίες των «στολών» της Χρυσής Αυγής που πουλούσε ο Ηλίας Παναγιώταρος γίνονταν χωρίς αποδείξεις ενώ αποκαλύπτει και την ύπαρξη οπλοστασίου κρυμμένου σε μοναστήρι.

Συγκεκριμένα για τα δύο αυτά θέματα αναφέρει:

 «Τα στελέχη του κόμματος φέρουν την προβλεπόμενη στολή δηλαδή μαύρο μπλουζάκι με το λογότυπο Χρυσής Αυγής, σκούρο μπλε μπουφάν το χειμώνα τύπου flight, παντελόνι παραλλαγής μπλε όπως της αστυνομίας και άρβυλα. Τις στολές αυτές ξέρω ότι προμηθεύεται η οργάνωση από καταστήματα του Ηλία Παναγιώταρου, ο οποίος έχει βγάλει πάρα πολλά λεφτά από τη διάθεση του υλικού των στολών. Η μπλούζα στοιχίζει είκοσι ευρώ, το παντελόνι παραλλαγής εξήντα ευρώ, οι αρβύλες επίσης εξήντα ευρώ, τα μπουφάν και τζάκετ εξήντα ευρώ, η κουκούλα δεκαπέντε ευρώ, τα  γάντια δεκαπέντε και τα τζόκεϊ δεκαπέντε ευρώ. Δεν έχω δει ποτέ φορολογικά στοιχεία για τις συγκεκριμένες αγοραπωλησίες, ούτε δελτία αποστολής και δεν γνωρίζω εάν τηρείται η προβλεπόμενη φορολογική νομοθεσία για τις συναλλαγές αυτές».

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει ακούσει τίποτα για διατήρηση οπλισμού από στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Κορινθία είπε:

«Γνωρίζω ότι ο Μπούκουρας (βουλευτής ΧΑ) διατηρεί άγνωστο αριθμό πιστολιών ZASTAVA 635. Μάλιστα κάποιοι πυρηνάρχες έχουν συλληφθεί να φέρουν παρανόμως τα όπλα αυτά και έχουν κατηγορηθεί για παράνομη οπλοφορία. Έχω ακούσει ακόμα για διατήρηση οπλισμού σε κάποιο εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στην Κορινθία. Στο ίδιο σημείο έχουν κρύψει και τρόφιμα για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Ξέρω ακόμα ότι κάποια στελέχη εν γνώσει της ηγετικής ομάδας του νομού (βουλευτή-πυρηναρχών) πουλούσαν προστασία σε καταστήματα τη Κορίνθου, Κιάτου και Ξυλόκαστρου. Για αυτά περισσότερα θα μπορούσε να πει ο πυρηνάρχης της Κορίνθου, ο οποίος στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ανάλογες πράξεις». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ