Μαρκέλλα – Δώρο: «Η ενέργεια ήταν ανθρώπινη, αυθόρμητη» λέει ο δικηγόρος της 33χρονης

«Η ενέργεια και η πρωτοβουλία ήταν ανθρώπινη, αυθόρμητη», δήλωσε στο Mega ο Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας. «Δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητα δικονομική», είπε ακόμη ο γνωστός ποινικολόγος για την απόφαση του να πάρει ένα μικρό δώρο στη Μαρκέλλα που ανήρτησε το Σάββατο στον λογαριασμό του στο Facebook και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

«Έχει έναν συμβολισμό, ότι πάνω απλό την σφοδρή αντιδικία πολιτική αγωγή και συνηγόρου υπεράσπισης, να έρθει μια εκεχειρία», επισήμανε ο κ. Νουλέζας, ο οποίος υπογράμμισε ότι η πρόθεσή του δεν υποκρύπτει καμία σκοπιμότητα.

«Ήταν ένα μήνυμα σεβασμού. Σέβομαι τη δικαιολογημένη οργή και αγανάκτηση όλων. Δεν πρέπει να ταυτίζομαι με την εντολέα μου. Το έκανα για να δείξω ότι υπεράνω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, είναι η ανθρώπινη», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αν έσφαλλα που το δημοσιοποίησα θα με κρίνει ο κόσμος. Το να ισοπεδώνουμε τα πάντα, δικηγόρους, τεκμήρια αθωότητας, την ψυχή ενός κοριτσιού. Να πυροβολούμε τον συνήγορο υπεράσπισης είναι άδικο. Να κινητοποιήσω την πολιτεία και την κοινωνία να ανοίξει έναν λογαριασμό στήριξης για την μικρή. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους εμάς».

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ