Μάριος Παπαγεωργίου: Τεστ DNA στο κρανίο που βρέθηκε – Κατάθεση θα δώσει ο κρατούμενος

Εξελίξεις δρομολογούνται μετά την αποκάλυψη στο “Φως στο Τούνελ” από έναν κρατούμενο στις φυλακές για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου και την ανεύρεση ενός κρανίου που έχει μια τρύπα από σφαίρα. Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει 11 χρόνια από την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου, ενώ το πτώμα του δεν έχει βρεθεί.

Μάριος Παπαγεωργίου: «Στην τρύπα θα βρείτε το κρανίο του» – Η πληροφορία που συγκλόνισε το «Φως στο Τούνελ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το κρανίο που εντοπίστηκε έχει μεταφερθεί σε ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να εξεταστεί από ανθρωπολόγο για να διευκρινιστεί η ηλικία και ο χρόνος θανάτου.

Στη συνέχεια το DNA από το κρανίο θα συγκριθεί με αυτό της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, ώστε να πέσει φως στην υπόθεση.

Αξιωματικοί από το Ανθρωποκτονιών θα μεταβούν στις φυλακές την Τρίτη 28/2 για να πάρουν κατάθεση από τον φυλακισμένο. Οι αστυνομικοί θα διερευνήσουν πώς ήξερε ο κρατούμενος πού βρίσκεται το κρανίο και γιατί δεν το είχε αποκαλύψει νωρίτερα.

Δεν αποκλείεται το σενάριο το κρανίο να ανήκει σε κάποιον άλλον, το δεδομένο όμως είναι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Η αποκάλυψη του κρατουμένου στην εκπομπή Φως στο Τούνελ

Η πληροφορία που έφτασε στο «Φως στο τούνελ» σόκαρε την Αγγελική Νικολούλη. Ο κρατούμενος υποστήριξε πως γνωρίζει το σημείο που άφησαν το άψυχο σώμα του Μάριου και το υπέδειξε, προκειμένου να ηρεμήσει η μητέρα του έπειτα από τόσα χρόνια, όπως είπε. Κοντά στην Μαγούλα και πριν από τα Δερβενοχώρια η εκπομπή «όργωσε» κυριολεκτικά το δύσβατο μέρος.

Τα ευρήματα προκαλούν σοκ και ούτε οι έμπειροι συνεργάτες της εκπομπής δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους.

«Βλέπω κόκκαλα;», αναρωτιόταν ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον σκηνοθέτη να τον επιβεβαιώνει. Έπειτα από ώρες ερευνών, εντόπισαν την τρύπα, που υπέδειξε ο κρατούμενος και όπου σύμφωνα με τον ίδιο, εκεί ήταν το κρανίο του Μάριου.

«Το κρανίο φαίνεται να έχει σημάδι από σφαίρα…», αναφώνησε σοκαρισμένος ο δημοσιογράφος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ