Μάριος Παπαγεωργίου: Κλήση σε δύο ακόμα υπόπτους για την δολοφονία

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου, ακόμα και με νέες συλλήψεις προανήγγειλε σήμερα η εκπομπή Live News του MEGA.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, την ερχόμενη Τρίτη θα κληθούν, ως ύποπτα, σε απολογία, ακόμα δύο άτομα, συγγενείς του ενός εκ των δύο καταδικασθέντων για την υπόθεση.

Πρόκειται για δύο αστυνομικούς που φέρεται να γνώριζαν την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, αλλά αρνούνται τις εναντίον τους κατηγορίες. Συνολικά υπάρχουν οκτώ άτομα για τα οποία έχουν προκύψει ενδείξεις ότι μπορεί να συμμετείχαν στην απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο ένας αστυνομικός αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε συνομιλία με τον δολοφονημένο, ενώ ο άλλος παραδέχεται μία συνομιλία, αλλά λέει ότι ήταν τελείως άσχετη και ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία.

Από τους δύο που συνελήφθησαν χθες,  ο ένας εργάζεται σε εταιρία αυτοκινήτων στον Άλιμο, η οποία έχει κλείσει πια. Ο εν λόγω είχε συνομιλία με τον καταδικασμένο ως εγκέφαλο για την δολοφονία. Το άλλοθι του εμφανίζεται ασθενές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News.

Ο δεύτερος είχε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο κέντρο της Αθήνας. Είχε και αυτός επαφές με τον εγκέφαλο της απαγωγής, και φέρεται να είναι αυτός που έκαψε το αυτοκίνητο στο οποίο φαίνεται να επιβιβάστηκε ο Μάριος Παπαγεωργίου. Έχουν λοιπόν συλληφθεί ακόμα δύο άτομα για την υπόθεση, ενώ έχουν κληθεί ως ύποπτοι άλλοι δύο και δεν αποκλείεται να κληθούν ακόμα τέσσερα άτομα για κατάθεση ή για απολογία. Στην όλη υπόθεση παραμένει ζητούμενο να βρεθεί η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου, πάντα σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ