Μάριος Αθανασίου: Θα πάω ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου

Ο ηθοποιός Μάριος Αθανασίου αναφερόμενος στις καταγγελίες που έχουν γίνει για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον καλλιτεχνικό χώρο είπε πως θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά κατήγγειλαν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση τονίζοντας ότι “υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα”.

“Θα έρθουν και άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε. Αν δεν συμβεί θα είναι μια μεγάλη ήττα για τον χώρο μας, και για την κοινωνία μας. Γνωρίζω αρκετά πράγματα”, είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

“Με την ευκαιρία αυτή, για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι μάρτυρας προφανώς γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Το έμαθα εκείνη την περίοδο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα και περίεργα τα πράγματα. Ήμασταν νέοι, 20 κάτι… Η πρώτη μου δουλειά ήταν. Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Είσαι τόσος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι ότι δεν έκανα τίποτα που να ήταν ακραίο τότε, ήθελα να κάνω κάτι ακραίο, δεν καταλάβαινα για ποιον λόγο δεν το έκανα. Αργότερα άρχισα να μαθαίνω κι άλλα περιστατικά και από άλλους ανθρώπους που ελπίζω να μάθουν όλοι αργότερα”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.