Μαρίνα Πατούλη: Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση – Τον Γιώργο τον αγαπώ

Στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη, αναφέρθηκε η Μαρίνα Πατούλη, υπογραμμίζοντας ότι “αυτό το δύσκολο Πάσχα” προσδοκά μία “Ανάσταση στις ζωές μας” αυτό το “δύσκολο Πάσχα”.

Η Μαρίνα Πατούλη, ως πρόεδρος του δικτύου SDG 17 Greece, βρέθηκε σήμερα στο Αμαλιείο Οικοτροφείο, για μία πασχαλινή δράση προσφοράς υπέρ των γυναικών που έχουν υποστεί βία.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τον γάμο της, υπογράμμισε ότι “ένα κύμα αγάπης κυρίως από τις γυναίκες, με αγκάλιασε όλο αυτό το διάστημα που περνάω το προσωπικό μου πρόβλημα” για να προσθέσει πως “είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της ισότητας των δύο φύλων, της έμφυλης βίας, της κακοποίησης των γυναικών, που δεν σημαίνει μόνο σωματική βία…”.

“Σε ό,τι αφορά στο προσωπικό μου θέμα, καλό είναι αυτές τις μέρες, τις Άγιες ημέρες, όλοι να μπούμε σε μια διαδικασία περισυλλογής, ενδοσκόπησης”, είπε η Μαρίνα Πατούλη και συνέχισε λέγοντας: “Δεν έχω χωρίσει, όλες οι σχέσεις περνούν κρίση. Εγώ θέλω να δώσω αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα μέσα από τον γάμο τους, ότι θα πρέπει να πιστεύουμε πάνω απ’ όλα στο ότι ο Θεός μας δίνει δύναμη, να αγωνιζόμαστε για την οικογένεια και τα παιδιά μας, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και πάντα να προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τα προβλήματά μας με ένα αίσθημα αισιοδοξίας”.

Εξήγησε στη συνέχεια ότι η ίδια προσπαθεί να αντλεί δύναμη “μέσα από την κοινωνική προσφορά, μέσα από την προσφορά στις γυναίκες και να παίρνω έμπνευση από την αγάπη του παιδιού μου”.

“Τον Γιώργο τον αγαπώ και με αυτό το πείσμα θεωρώ ότι θα περάσουμε αυτό το δύσκολο Πάσχα, προσδοκώντας μία Ανάσταση, Ανάσταση στις ζωές μας”, κατέληξε η Μαρίνα Πατούλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ