Μαραθώνας: 27χρονος χτύπησε και λήστεψε γυναίκα – Τι αποκαλύφθηκε για τη δράση του

Στην αναζήτηση ενός 27χρονου είναι η αστυνομία, ο οποίος εισέβαλλε με σκοπό την κλοπή σε σπίτι στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα και ύστερα από την ταυτοποίηση του διαπιστώθηκε ότι μαζί με  συνεργό έχουν διαπράξει κλοπές σε τουλάχιστον 10 εκκλησίες της Ανατολικής Αττικής.

Ο 27χρονος ταυτοποιήθηκε ύστερα από την απόπειρα κλοπής, πριν από λίγες μέρες  σε σπίτι στο Κάτω Σούλι Μαραθώνα. Συγκεκριμένα μπήκε σε σπίτι στο οποίο διέμενε μητέρα με το ανήλικο παιδί της και την απείλησε να του δώσει τα χρήματα που είχε. Η γυναίκα αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο 27χρονος να την σπρώξει και εκείνη να χτυπήσει το κεφάλι της στο κρεβάτι και να μείνει αναίσθητη. Τότε ο 27χρονος άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκε σε φυγή.

Ύστερα από την καταγγελία, η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη και διαπίστωσε ότι μαζί με τον συνεργό του έχουν διαπράξει κλοπές σε ιερούς ναούς της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα στις περιοχές του Μαραθώνα, των Σπάτων, της Παλλήνης και της Αρτέμιδας. Οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον συνεργό και πλέον αναζητείται ο 27χρονος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ