Μάνη: Στο ίδιο έργο θεατές… με τις «μόνιμες» ομπρέλες και ξαπλώστρες ιδιωτών στην παραλία Κότρωνα – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Την ώρα που ο αγώνας των πολιτών συνεχίζεται για ελεύθερες παραλίες χωρίς οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες των επιχειρήσεων να καταλαμβάνουν παράνομα όλο τον κοινόχρηστο χώρο, κάποιοι ιδιώτες δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η παραλία “Κότρωνας” στην Μάνη, όπου όπως μπορείτε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, οι κάτοικοι της περιοχής έχουν «κλειδώσει» τις συνεχώς στημένες ομπρέλες τους, σαν να έχουν κάνει την δική τους “κράτηση”.

«Έχουν βάλει στην παραλία ομπρέλες και καρέκλες, τις κλειδώνουν κιόλας, για να έχουν το απόγευμα που θα κατέβουν στην παραλία τον δικό τους χώρο. Απαράδεκτοι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης του enikos.gr, τονίζοντας πως μπορεί να τις έχουν διαθέσιμες όλο το 24ώρο και οι ίδιοι να έρχονται… χαλαρά μετά τις 19:00 για να κάνουν το μπάνιο τους.

Παραλία Μάνη ξαπλώστρες

Παραλία Μάνη ξαπλώστρες

Φυσικά, δεν είναι η μοναδική παραλία που συμβαίνει το παραπάνω περιστατικό. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες, σημειώθηκε ένταση και υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από μερίδα πολιτών στην παραλία Φλογητών, στην Χαλκιδική, όταν τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στην απομάκρυνση των “μονίμων” ομπρελών και καθισμάτων τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ