Μάλια: Σοκ με τον αιφνίδιο θάνατο 20χρονου τουρίστα – Πήρε βαθιά ανάσα και έπεσε στο πάτωμα

Σοκ στα Μάλια με τον αιφνίδιο θάνατο ενός 20χρονου Γερμανού τουρίστα, ο οποίος έκανε διακοπές με τους φίλους του στην Κρήτη. Ο νεαρός κατέρρευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους φίλους του και έχασε την ζωή του, το πρωί της Δευτέρας (7/8).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, είχε προηγηθεί μία νύχτα διασκέδασης του 20χρονου με την παρέα του σε μπαρ της περιοχής. Τα ξημερώματα οι νέοι επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους. Λίγο αργότερα, ο νεαρός βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του, σε μια σκηνή που σοκάρει τους πάντες.

Όπως μεταδίδει το creta24.gr, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος ήταν στο δωμάτιο με τους φίλους του, πήρε μια βαθιά ανάσα και έπεσε στο πάτωμα, χάνοντας τις αισθήσεις του. Οι φίλοι του ενημέρωσαν άμεσα το ξενοδοχείο και το ΕΚΑΒ, ωστόσο, ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο.

Οι φίλοι δεν έδωσαν πολλά στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου και φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζαν εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Οι τραγικοί γονείς, που έμαθαν ότι ο γιος τους πέθανε ξαφνικά, σπεύδουν στο Ηράκλειο. Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στην αίτια του θανάτου του νεαρού. Έρευνες για την υπόθεση έχει ξεκινήσει και η αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ