Μαλακάσα: Γιατί η Αντιτρομοκρατική «έψαξε» τον Βρετανό που κατηγορείται για εμπρησμό

Αντικείμενο έρευνας και από την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία έγινε ο 31χρονος Βρετανός, ο οποίος συνελήφθη για εμπρησμό στην περιοχή της Μαλακάσας.

Ο 31χρονος εντοπίστηκε να προσπαθεί να βάλει φωτιά σε χόρτα, έχοντας μαζί του κάποια κεριά, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες. Στην κατοχή του βρέθηκαν και πακιστανικά τηλέφωνα γεγονός που κινητοποίησε τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής. Μετά από έλεγχο δεν διαπιστώθηκε να έχει κάποιο ποινικό παρελθόν ή να έχει κατηγορηθεί για κάποιο αδίκημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Βρετανός είχε συλληφθεί μια φορά στο παρελθόν πριν από περίπου δύο χρόνια, καθώς σε έλεγχο που είχε γίνει είχε βρεθεί στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Το περιστατικό κοντά στη λίμνη Μπελέτσι εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί. Ο 31χρονος έγινε αντιληπτός από ποδηλάτες οι οποίοι περνούσαν από το σημείο και ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Σήμερα πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα, ενώ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να μιλάει ακατάληπτα. Συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα εριστικός και να επιτίθεται λεκτικά στους άνδρες του ανακριτικού της Πυροσβεστικής που τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα για απόπειρα εμπρησμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ