Makeup hack για πιο μαγευτική λάμψη στο πρόσωπο

Εχουμε το makeup hack για την πιο μαγευτική λάμψη στο πρόσωπο. Kάθε φωτογράφος ορκίζεται ότι ο φωτισμός είναι τα πάντα για μια τέλεια φωτογραφία.

Η καλύτερη στιγμή για να πετύχετε την ιδανική λήψη είναι τη στιγμή που δύει ο ήλιος, γνωστή ως golden hour. Αυτή τη στιγμή που ο φωτισμός από μόνος τους είναι ονειρικός και κάνει κάθε επιδερμίδα να δείχνει εκθαμβωτική.

Επειδή όμως δεν γίνεται να έχουμε πάντα αυτό το τέλειο φως πάνω μας, οι makeup artists έχουν το καλύτερο hack που μιμείται αυτό το μαγικό moment.

Το κλειδί λοιπόν για τα πιο υπερ-λαμπερά μάτια, ζυγωματικά και χείλη είναι η στρατηγική εφαρμογή του highlighter, ώστε να δώσει τόση λάμψη όση θα έδινε απλά το φως εκείνη τη μαγική ώρα.

Ο συνδυασμός πουδρένιων και υγρών υφών highlighter δημιουργεί το φανταστικό “golden hour” φίλτρο. Επιλέξτε λοιπόν τις τέλειες φόρμουλες που γίνονται εύκολα ένα με την επιδερμίδα σας και δουλέψτε μ’ αυτές, προκειμένου να σας προσφέρουν αυτό το μαγικό αποτέλεσμα λάμψης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ICONIC LONDON (@iconic.london)

Τα σημεία που μπορείτε να εφαρμόσετε highlighter είναι στην κορυφή των ζυγωματικών, την άκρη της μύτης, λίγο στο σαγόνι και το μέτωπο, αλλά και στο κόκκαλο των φρυδιών. Αν σας αρέσει η ένταση, προσθέστε λίγο και στην εσωτερική γωνία των ματιών.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ