Μακελειό στην Γλυφάδα: «Λύγισε» η κόρη του καπετάνιου – «Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό»

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς του 75χρονου πρώην καπετάνιου, υπαλλήλου της ναυτιλιακής εταιρείας, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του Αιγύπτιου δράστη, στη Γλυφάδα. Η κόρη του 75χρονου εργάζεται, επίσης, στη ναυτιλιακή, αλλά σήμερα -για καλή της τύχη- βρισκόταν σε αναρρωτική άδεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην καπετάνιος επιχείρησε να αφοπλίσει τον δράστη, αλλά εκείνος τον πυροβόλησε πισώπλατα και τον σκότωσε. Νεκροί έπεσαν η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, ο γαμπρός της και ο 75χρονος πρώην καπετάνιος, Ηλίας Κουκουλάρης. Μετά το αιματοκύλισμα, ο δράστης αυτοκτόνησε στο υπόγειο της εταιρείας.

Η κόρη του Ηλία Κουκουλάρη μίλησε, κλαίγοντας, στην εκπομπή LiveNews στο Mega. «Ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. (σ.σ Ξέρω) Ότι μόνο ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος. Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου», είπε η κόρη του 75χρονου.

Εξήγησε στη συνέχεια, ότι «κατευθύνομαι προς το σπίτι. Πήγε να αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορώ να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση», συνέχισε η κόρη του πρώην καπετάνιου.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ