Μακελειό στην Αρτέμιδα: Βρέθηκε ένα από τα όπλα της δολοφονίας των έξι Τούρκων – Ήταν πεταμένο στον δρόμο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των έξι Τούρκων στην Αρτέμιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν στη Ραφήνα, σε μεγάλη απόσταση – περίπου 2 χιλιόμετρα – από το σημείο όπου έγινε το μακελειό ένα όπλο.

Το όπλο 9 χιλιοστών ήταν πεταμένο στο δρόμο. Το 9άρι όπλο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και όπως εκτιμάται ήταν ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήσαν οι δράστες στη δολοφονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν σε αυτό ούτε DNA ούτε αποτυπώματα.

Οι συλλήψεις στην Τουρκία

Όπως έγινε γνωστό χθες από τουρκικά ΜΜΕ, οι αστυνομικές αρχές της Τουρκίας προχώρησαν σε δέκα συλλήψεις μελών της συμμορίας του Τούρκου αρχιμαφιόζου, Μπαρίς Μπογιούν.

Το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ μετέδωσε χαρακτηριστικά ότι σχετικά με το μακελειό που έγινε στην Αρτέμιδα στις 11 Σεπτεμβρίου, δέκα ύποπτοι συνελήφθησαν και κρατούνται, ύστερα από επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη και την Σμύρνη, με την υποψία ότι ετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη για την δολοφονία των έξι μελών της συμμορίας στην Αρτέμιδα.

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ανέφεραν ότι μεταξύ των δέκα συλληφθέντων στην Τουρκία είναι και συγγενείς των έξι ανδρών που δολοφονήθηκαν στην Αρτέμιδα. Συγκεκριμένα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι δύο γυναίκες αλλά και δύο αδέλφια ανδρών, οι οποίοι ήταν ανάμεσα στα έξι μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν που έπεσαν νεκρά στην φονική ενέδρα που τους έστησαν εκτελεστές, στην Αρτέμιδα.

Πάντως, πληροφορίες του enikos.gr από την ελληνική αστυνομία αναφέρουν ότι οι έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας των «έξι» στην Αρτέμιδα συνεχίζονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Συμπληρώνουν, επίσης ότι δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες του μακελειού και δεν έχει σταλεί δικογραφία στον εισαγγελέα, ώστε να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης. «Δεν έχουμε ταυτοποιήσει δράστες ώστε να διαβιβάσουμε τα στοιχεία τους μέσω της Interpol», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές.

Δείτε βίντεο από τις συλλήψεις των 10 υπόπτων στην Τουρκία: 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ