Μαίρη Λίντα: Ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών βάζει τέλος στα σενάρια για την υγεία της

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε έπειτα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ήθελαν τη Μαίρη Λίντα να έχει πεθάνει. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, έσπευσε με ανάρτησή του να κάνει διάψευση και να διευκρινίσει πως η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας και φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

Μαίρη Λίντα: Η σπάνια εμφάνιση μέσα από το γηροκομείο – ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε λίγη ώρα ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών Σπύρος Χαμακιώτης, όπου τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται η Μαίρη Λίντα. Ο ίδιος επικοινώνησε αμέσως με τον παθολόγο Κωνσταντίνο Ρουσάκη και την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του γηροκομείου Όλγα Χαραλαμποπούλου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μια χαρά.

«Χαίρει άκρας υγείας. Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά καλά. Πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη» δήλωσε στην «ΟΝ time» ο πρόεδρος του γηροκομείου, που δεν μπορούσε να καταλάβει πώς κυκλοφόρησε μια τέτοια είδηση.

Αγανακτισμένος με την ψευδή είδηση που κυκλοφόρησε εμφανίζεται και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που με μια ανάρτησή του το βράδυ της Πέμπτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, με μια φωτογραφία της τραγουδίστριας, έκανε έκκληση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας: «Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ