Κόντρα Τσελέντη-Χουλιάρα για τους σεισμούς – Το μπλοκ στο Facebook

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άκη Τσελέντη και του Γεράσιμου Χουλιάρα, όπως προκύπτει τουλάχιστον από ανάρτηση του δεύτερου, στην οποία αναφέρει ότι ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου τον μπλόκαρε στο Facebook.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμο Χουλιάρα, το μπλοκάρισμα έγινε “λόγω επιστημονικής διαφωνίας”.

“Εγώ δημόσιες και βιαστικές εκτιμήσεις με σκοπό την δημοσιότητα και τις δημόσιες σχέσεις δεν αναρτώ, συνεχίζω την δουλειά μου και δεν έχω να αλλάξω τίποτα ούτε με απασχολεί το σημερινό πρόβλημα που προέκυψε στον Άκη, δικός του είναι ο λογαριασμός και τον κάνει ότι θέλει με τους φίλους, συντοπίτες, πολιτικούς και ψηφοφόρους του, καλή του συνέχεια”, αναφέρει ο Γεράσιμος Χουλιάρας στην ανάρτησή του.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δημοσιεύει την τελευταία ανάρτηση του Άκη Τσελέντη για τον σεισμό που έγινε τα ξημερώματα στην Κεφαλονιά, γράφοντας “ασχολίαστο”.

Νωρίτερα, ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου είχε γράψει στο Facebook ότι ορισμένοι διαγράφηκαν από τη λίστα των φίλων του, όχι σκόπιμα, αλλά εξαιτίας ενός λογισμικού που έχει εγκαταστήσει. “Φυσικά εννοείται ότι δίνω πάντα προτεραιότητα στους συμπατριώτες μου Κεφαλονίτες…”, προσθέτει ο Άκης Τσελέντης.

Άκης Τσελέντης και Γεράσιμος Χουλιάρας είχαν μία δημόσια αντιπαράθεση την Παρασκευή στο Facebook, με αφορμή τον σεισμό που είχε γίνει εκείνη την ημέρα στη Ζάκυνθο.

Ο κ. Τσελέντης ανέβασε την εξής ανάρτηση:

Ο κ. Χουλιάρας σχολίασε στο post και ακολούθησε ο εξής “διάλογος” των δυο τους:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.