“Μαϊμού” γιατρός: Σε καφετέριες και διαδρόμους εξέταζε τους ασθενείς του – Πήρε χέρι με χέρι 22.000 ευρώ

Σε καφετέρια κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, σε εστιατόριο μαιευτικής κλινικής, όπου, μάλιστα, έκανε και ψηλάφηση, αλλά και σε διάδρομο νοσοκομείου έδινε ραντεβού και εξέταζε τους ασθενείς του ο “μαϊμού” γιατρός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο ψευτογιατρός εισέπραττε από τους πελάτες του μόνο μετρητά και είναι χαρακτηριστικό πως σε μία περίπτωση πήρε χέρι με χέρι 22.000 για “φαρμακευτικά σκευάσματα”.

Ο “μαϊμού” γιατρός εκτός του ότι δεν είχε ιατρείο, δεν φορούσε ιατρική μπλούζα με τη χαρακτηριστική ταμπέλα που δηλώνει το όνομα και την ειδικότητα, ενώ δεν χορηγούσε συνταγή με την απαιτούμενη ιατρική σφραγίδα.

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα στον γιατρό «μαϊμού»

Ο «γιατρός-μαϊμού» συνελήφθη με ένταλμα και οδηγήθηκε κατευθείαν στον πρώτο ανακριτή ναρκωτικών, ο οποίος προσωποποίησε τις κατηγορίες σε βάρος του.

Διώκεται για ανθρωποκτονία κατά συρροή με δόλο, διάθεση ναρκωτικών ουσιών, απάτη και αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος.

Άλλαζε ονόματα και διευθύνσεις για να μην εντοπίζεται

Εναντίον του είχαν καταθέσει μηνύσεις και είχαν γίνει καταγγελίες από τους γονείς των δύο παιδιών που πέθαναν καθώς τους έπεισε να σταματήσουν τις θεραπείες. Οι Αρχές δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν αφού δεν είχαν το πραγματικό του όνομα. Άλλαζε συνεχώς ονόματα και διευθύνσεις για να μην μπορούν να φτάσουν στα ίχνη του.

Μπήκε στο στόχαστρο των αρχών τον περασμένο Νοέμβριο. Συνεργοί του φέρεται να είναι η σύζυγός του, η οποία παρουσιαζόταν ως γόνος γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και δυο ακόμη γιατροί για τους οποίους όμως ερευνάται ο ρόλος τους καθώς σύμφωνα με δικαστικές πηγές είναι πιθανόν και αυτοί να έχουν εξαπατηθεί. Ο ένας από τους δυο συνελήφθη και θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.