“Μαϊμού” γιατρός: Περισσότερες από 50 καταγγελίες – Έρευνες στη βίλα στο Κορωπί για… κρύπτη – ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερες από 50 καταγγελίες εκ των οποίων οι 35 κρίθηκαν βάσιμες, έχουν ήδη γίνει μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του “μαϊμού” γιατρού και ενισχύουν τη δικογραφία σε βάρος του 47χρονου Νίκου Κοντοστάθη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε θύμα του ψευτογιατρού και στη Ρόδο, ενώ στο Βόλο εξετάζεται καταγγελία για 70χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του και φέρεται να κατέβαλε 30.000. Αν επιβεβαιωθούν τα στοιχεία ο 70χρονος θα είναι το τέταρτο θύμα του “μαϊμού” γιατρού στη Θεσσαλία. Μια από τις καταγγελίες, επίσης, αφορά τον θάνατο 35χρονης καρκινοπαθούς από την Αθήνα, το 2017, που αν ταυτοποιηθεί θα ανεβάσει τον αριθμό των θυμάτων του σε πέντε.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση ξεκίνησε η λήψη καταθέσεων, ενώ σε ειδικό ερωτηματολόγιο απαντούν όσοι καταθέτουν στην επαρχία. Για υπόσχεση, πλήρους ίασης αρκεί να σταματήσουν οι ιατρικές θεραπείες, μίλησε στην ΕΡΤ και κάποιος που δεν έπεσε στην παγίδα, ωστόσο αναφέρει ότι συναντήθηκε με τον ψευτογιατρό σε κυλικείο διαγνωστικού κέντρου στο Μαρούσι κι επιβεβαιώνει ότι η ταρίφα ξεκινούσε από «15.000 ευρώ σε πρώτη φάση». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στη βίλα του στο Κορωπί ενδέχεται να γίνουν έρευνες για να βρεθούν τα χρήματα που αποκόμιζε ο ψευτογιατρός, καθώς αναζητείται κρύπτη, όπου αποθήκευε τις “εισπράξεις” από τα ανυποψίαστα θύματά του.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.