Μαγνησία: «Υπήρξε φωτιά σε 7 σημεία ταυτόχρονα» – Τι λέει στο enikos.gr o Αχιλλέας Μπέος

Αισιόδοξος ότι τις επόμενες ώρες θα τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που κατακαίει την Μαγνησία, είναι ο δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος. Σε δήλωσή του στο enikos.gr είπε ότι η φωτιά ξέσπασε σε 7 σημεία ταυτόχρονα, ενώ είπε ότι είναι συγκινημένος από την προσπάθεια των απλών πολιτών να βοηθήσουν και να συνδράμουν τους πυροσβέστες και όλους όσοι δίνουν τη μάχη με τις φλόγες.

Φωτιά στην Μαγνησία: Συγκλονιστικό βίντεο από το Βελεστίνο – «Ίσα που πρόλαβα να περάσω»

«Η πυρκαγιά άρχισε να περιορίζεται καθώς η συνδρομή των εναέριων μέσων με 4 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα από νωρίς το πρωί, είναι καθοριστική. Ακόμα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, όμως, ευελπιστώ ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες» τόνισε στο enikos.gr ο Αχιλλέας Μπέος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «υπήρξε φωτιά σε 7 σημεία ταυτόχρονα. Σίγουρα δεν ευθύνονται ο άνεμος ή οι υψηλές θερμοκρασίες, έχει μπει ανθρώπινο χέρι».

Φωτιά στην Μαγνησία: Χωρίς ηλεκτρικό και νερό οι πυρόπληκτες περιοχές

Όπως είπε, έχουν συλληφθεί τρία άτομα και συνεχίζεται η ανακριτική διαδικασία τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στην Αστυνομία. «Αν πραγματικά αποδειχθεί ότι πρόκειται για εμπρησμό και φυσικά αν δεν πρόκειται για ψυχικά ασταθή άτομα, τότε ο Δήμος θα δει πώς θα κινηθεί, ακόμη και νομικά».

Φωτιά στην Μαγνησία: Απανθρακωμένος εντοπίστηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Ο κ. Μπέος υποστήριξε ότι «είναι συγκινητική η βοήθεια και η συνδρομή των απλών πολιτών και των νέων. Είναι ώρα να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά. Αυτό έχει σημασία αυτές τις ώρες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ