Μάγδα Φύσσα: Ξεκίνησε να δουλεύει ως τραπεζοκόμος στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Κερατσινίου

Στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Κερατσινίου εργάζεται από τον Μάρτιο η Μάγδα Φύσσα, η οποία προσλήφθηκε μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Άνεργη από το 2013, η Μάγδα Φύσσα ενημερώθηκε για πρώτη φορά φέτος από τον ΟΑΕΔ για προσφορά εργασίας και νιώθοντας έτοιμη πλέον, να επιστρέψει σε δουλειά, εργάζεται στις δομές παροχής συσσιτίων του δήμου, όπου η λέξη-κλειδί είναι το «μαζί», όπως αναφέρει.

«Μάγδα Φύσσα, μεγαλείο προσφοράς και αλληλεγγύης», γράφει ο Ιωάννης Ξύδης στο facebook, που δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες.

Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες Παύλου, εργάζεται ως τραπεζοκόμος στις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου.

«Ήμουν άνεργη από το 2013. Για πρώτη φορά φέτος ειδοποιήθηκα από τον ΟΑΕΔ για προσφορά εργασίας: τραπεζοκόμος στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του δήμου. Αν αρνηθείς τρεις φορές την προσφερόμενη εργασία, διαγράφεσαι από τα μητρώα του ΟΑΕΔ. Οι ανάγκες της οικογένειας είναι πολλές, αλλά ήμουν και έτοιμη πια για να επιστρέψω σε δουλειά», δηλώνει στην «Αυγή» και συμπληρώνει πως «εδώ η λέξη-κλειδί είναι το “μαζί”. Λες και το σύμπαν συνηγορεί και βοηθά όλη η ομάδα εδώ να δουλεύει με αγάπη, σύμπνοια, φροντίδα, αλληλεγγύη και να μην το αντιλαμβάνεται ως αγγαρεία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ