Mad Clip: Το τραγούδι που είπε μαζί με την Φουρέιρα στον γάμο πριν από το τροχαίο

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”, το οποίο ακουγόταν παντού αυτό το καλοκαίρι.

Έτσι, οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν στην πίστα χθες το βράδυ και τραγούδησαν μαζί για χάρη του νεόνυμφου ζευγαριού.

Ο γάμος, στον οποίο ήταν καλεσμένος ο Mad Clip, ήταν της Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη. Πρόκειται για την PR Manager της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records, η οποία ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σκηνοθέτη.

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος. Στο πάρτι που ακολούθησε στο Island βρέθηκαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι δυο καλλιτέχνες είχαν ανεβάσει stories στον λογαριασμό τους στο Instagram από το γαμήλιο πάρτι της PR Manager της Panik Records, Λίας Παπαδοπούλου με τον Γιώργο Μπενιουδάκη.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”.Φουρέιρα και Mad Clip επρόκειτο να κάνουν κοινή εμφάνιση στις 10 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με την Ελένη Φουρέιρα να κάνει την παρακάτω ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram. Το συγκεκριμένο instastory ανέβηκε μόλις λίγες ώρες προτού ο Mad Clip φύγει από τη ζωή.

 

Η Πόρσε του Mad Clip “καρφώθηκε” σε δέντρο

Ο διάσημος τράπερ πέθανε έπειτα από σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα στη Βουλιαγμένη.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο σε μια στροφή, τα ίχνη από το φρενάρισμα στο οδόστρωμα είναι εμφανή. Ο καλλιτέχνης εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του πολυτελούς αυτοκινήτου με την επιχείρηση απεγκλωβισμού να διαρκεί σχεδόν δύο ώρες.

Στο όχημα δεν υπήρχε άλλος επιβάτης.

Στα social media κυκλοφορεί ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον κολλητό του Mad Clip, Light από το σημείο του τροχαίου.

Exit mobile version