Καλύτερη η εικόνα από την φωτιά στην Πύλο – Μήνυμα του 112, εκκενώθηκε οικισμός – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Σχίνος της Πύλου, και συγκεκριμένα μεταξύ των οικισμών Μεσοχωρίου και Κυνηγού.

Οι αρχές, λίγο μετά τις 14.30 έστειλαν μήνυμα μέσω του 112 προς τους κατοίκους του Μεσοχωρίου Πύλου, να εκκενώσουν άμεσα προς Πήδασο.  Πάντως, λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα, η εικόνα ήταν καλύτερη, αν και ακόμη η φωτιά δεν είχε οριοθετηθεί.  Στο σημείο επιχειρούν 65 πυροσβέστες, ανάμεσά τους 14 Φινλανδοί, δύο ομάδες πεζοπόρου, 15 οχήματα, τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε  σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση, που βρίσκεται ανάμεσα σε οικισμούς. Φωτογραφίες που έστειλαν αναγνώστες του enikos.gr δείχνουν τις επιχειρήσεις των εναέριων μέσων και τις φλόγες που φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε σπίτια στο Μεσοχώρι.

Το απόγευμα της Τετάρτης η εικόνα από την φωτιά ήταν σαφώς καλύτερη. “Καλύτερη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η φωτιά στην περιοχή του Σχίνου, στην Μεσσηνία”, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από την Πυροσβεστική.

φωτιά στην ΠύλοΦωτιά στην ΠύλοΦωτιά στην Πύλο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ