Λήξη συναγερμού στο Ηράκλειο – Εντοπίστηκε σώα αλλά σε κακή ψυχολογική κατάσταση η 21χρονη

Λήξη συναγερμού για την 21χρονη Ουκρανή, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στο Ηράκλειο Κρήτης. Η αδελφή της 21χρονης δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό της. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 21χρονη εντοπίστηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να έχει επίγνωση του ποια είναι και πού βρίσκεται, στην παραλία του Arina από πολίτες που ειδοποίησαν τις Αρχές.

Παρόλο που η νεαρή γυναίκα βρέθηκε χθες χρειάστηκε να εξακριβωθεί η ταυτότητά της και στη συνέχεια διακομίστηκε αρχικά στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, που όμως, λόγω διασποράς κορονοϊού, δεν δέχεται νέες εισαγωγές και στη συνέχεια στην αντίστοιχη του Ρεθύμνου.

Η 21χρονη, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή την οποία διέκοψε, είχε εξαφανιστεί και στο παρελθόν από το σπίτι της.

Χθες το πρωί η αδερφή της περίμενε να την επισκεφθεί στο σπίτι της, στον Ανισαρά Χερσονήσου, όμως εκείνη δεν εμφανίστηκε, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δικοί της άνθρωποι αλλά και οι αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ