Λιβαδειά: Η συγκλονιστική κατάθεση της 15χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 44χρονο

Του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΟΥΡΕΛΗ

Το κακό όνειρο, τον εφιάλτη που βίωσε στα χέρια του 44χρονου, που της παρουσιάστηκε σαν καλός Σαμαρείτης προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανώμαλες ορέξεις του, περιέγραψε στους αστυνομικούς η 15χρονη από τη Λιβαδειά που κατήγγειλε τον βιασμό της. «Μετρούσα τα δευτερόλεπτα από μέσα μου να δω πότε θα τελειώσει ο χειρότερος εφιάλτης», είπε χαρακτηριστικά. Η Realnews ρίχνει φως στη δικογραφία της φρίκης.

Μια ανάρτηση της 15χρονηςστο Instagram, με την οποία εξέφραζε την επιθυμία της να συναντήσει τον φίλο της στον Βόλο αποτέλεσε την ευκαιρία του 44χρονου. Προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στον Βόλο με το αυτοκίνητό του. «Μου υποσχέθηκε ότι δεν θα με πειράξει και ότι θα ήμουν πίσω, μέσα στο ωράριο του σχολείου», υποστηρίζει η 15χρονη. Ομως, στη διαδρομή εκείνος αποκάλυψε τις προθέσεις του. «Στην κουβέντα πάνω μου είπε “είσαι πολύ κα…λα”, σκύβοντας προς το μέρος μου για να με φιλήσει στο στόμα. Εγώ γύρισα το κεφάλι μου στην αντίθετη κατεύθυνση για να τον αποφύγω και του ζήτησα να ανοίξει το παράθυρο, αλλά αυτός μου είπε “όχι, δεν το ανοίγω”. Εκείνη τη στιγμή κλείδωσε και τις πόρτες. Του ξαναζήτησα να ανοίξει το παράθυρο, επειδή δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Είχα αγχωθεί και αυτός μου απάντησε ότι “τώρα θα κάνουμε έρωτα”. Αυτό μου το είπε τρεις φορές», κατέθεσε η 15χρονη στους αστυνομικούς.

«Δεν μπορώ να ανασάνω»

Ο 44χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε ένα χωματόδρομο. «Μου έβγαλε τη ζώνη ασφαλείας και άρχισε να με πιάνει στο στήθος. Του άρπαξα το χέρι και το έσπρωξα να απομακρυνθεί. Αυτός γύρισε κατευθείαν και με άρπαξε από το λαιμό. Αρχισε να με φιλάει, με δάγκωσε για να πονέσω και να ανοίξω τα χείλη μου και τον δάγκωσα και εγώ. Αυτός συνέχισε να μου σφίγγει τον λαιμό με το δεξί του χέρι και μου έλεγε: “Tώρα θα δεις τι έχει να γίνει”. Εγώ φώναζα “άσε με, δεν μπορώ να ανασάνω, θέλω τον πατέρα μου, τη μητέρα μου, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, άσε με να φύγω με τα πόδια, δεν θα πω τίποτα”. Του έπιασα το χέρι και προσπάθησα να το βγάλω από τον λαιμό μου. Αυτός με έσφιγγε ακόμη. Κάποια στιγμή, πάτησε ένα κουμπί δίπλα στο κάθισμα και αυτό έπεσε πίσω. Εβγαλε τα ρούχα του και μου είπε να πάω στο πίσω κάθισμα. Τότε λύγισα το πόδι μου και προσπάθησα να τον κλοτσήσω. Αυτός μου έπιασε το δεξί πόδι, μου έβγαλε το παπούτσι και μου τράβηξε το παντελόνι. Με έπιασε από τις μασχάλες και με πέταξε στα πίσω καθίσματα. Εκεί είχα σφίξει τα πόδια μου, για να μην μπορεί να τα ανοίξει. Κατάφερε να μου ανοίξει τα πόδια… Επιθυμώ την ποινική του δίωξη και τα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν είναι αηδία και μίσος».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Θανάσης Παντρευτής, δηλώνει στη «R»: «Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και περίεργη υπόθεση. Ελλείπουν από τη δικογραφία σημαντικά στοιχεία, όπως η έκθεση ιατροδικαστικής εξέτασης του φερόμενου ως θύματος, οι συνομιλίες των εμπλεκόμενων μερών στο Instagram και τα πορίσματα των ευρημάτων αναφορικά με τα ρούχα και το αυτοκίνητο όπου φέρεται να τελέστηκε η πράξη. Οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας περιέχουν εξόφθαλμες αντιφάσεις, ενώ υπάρχουν σημεία που γεννούν εύλογες απορίες σχετικά με τις κινήσεις του φερόμενου ως θύματος όσο χρόνο παρέμεινε στον Βόλο. Δεδομένου ότι εκεί παρέμεινε πάνω από μία ώρα χωρίς την παρουσία του φερόμενου ως δράστη, γιατί επέστρεψε μαζί του στη Λιβαδειά, γιατί προέβη στην καταγγελία τέσσερις ημέρες μετά και γιατί διέγραψε τις συνομιλίες τους;».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ