Ληστές με… ευαισθησίες στην Πάτρα: Το σημείωμα “άνοιξέ μας” σε 98χρονο και τα 5 ευρώ για γάλα

Ληστές με… “ευαισθησίες” έβαλαν στο στόχαστρό τους έναν ηλικιωμένο άνδρα στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, το πρωί της Τετάρτης.

Ήταν λίγο μετά τις 8 το πρωί, όταν δύο δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο σπίτι όπου διαμένει ένας ηλικιωμένος, στην οδό Διαμαντή Νικολάου.

Οι δράστες έσπρωξαν το θύμα και κατάφεραν να πάρουν το ποσό των 75 ευρώ. Ωστόσο, όπως αναφέρει το tempo24news, δεν μπορούσαν να βγουν από το πίσω μέρος του σπιτιού -απ’ όπου είχαν μπει- και ζήτησαν από τον ηλικιωμένο να τους ανοίξει την κεντρική πόρτα.

Ο 98χρονος εξαιτίας προβλημάτων ακοής, δεν καταλάβαινε τι του έλεγαν οι κακοποιοί. Έτσι, εκείνοι του έγραψαν σε… σημείωμα “άνοιξέ μας”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ο άτυχος ηλικιωμένος τους είπε πως δεν έχει να πάρει ούτε γάλα, τότε οι ληστές… του άφησαν 5 ευρώ από τα χρήματα που του είχαν αποσπάσει νωρίτερα.

Ο 98χρονος ξεκλείδωσε την πόρτα και οι δράστες έφυγαν σαν κύριοι. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ