Λήστεψαν ηλικωμένους στη Λάρισα

Λήστεψαν ηλικωμένους στη Λάρισα

 

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Παρασκευής, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στα χέρια ληστών σε χωριό της Λάρισας και συγκεκριμένα στην τοποθεσία Νέα Λεύκη του δήμου Κιλελέρ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο δράστες, φορώντας κουκούλες και γάντια, έστησαν ενέδρα σε 76χρονο, τον οποίο γρονθοκόπησαν την ώρα που αυτός βγήκε στην αυλή του σπιτιού του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπό την απειλή πιστολιού, τον υποχρέωσαν να επιστρέψει στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου διαμένει μαζί με την 61 ετών σύζυγό του και την 98χρονη κατάκοιτη μητέρα του. Εκεί οι άγνωστοι συνέχισαν να χτυπούν τον 76χρονο, όπως και τη σύζυγό του, απαιτώντας να τους παραδώσουν κοσμήματα και χρήματα.

Αφού έδεσαν τους ηλικιωμένους στα χέρια με πλαστικά δεματικά και τριχιά, έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι και πριν εξαφανιστούν αφαίρεσαν από το λαιμό της 61 ετών γυναίκας ένα χρυσό σταυρό με την αλυσίδα του.

Τα θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύονται, ενώ από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ