Ληστεία στους Αγίους Αναργύρους: Ένας νεκρός, δύο τραυματίες – Οι πρώτες εικόνες – ΒΙΝΤΕΟ αναγνώστη

Τις πρώτες εικόνες από το επεισόδιο με πυροβολισμούς στους Αγίους Αναργύρους δημοσιεύει κατ’ αποκλειστικότητα το enikos.gr με βίντεο αναγνώστη, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  εξέπνευσε ο Ρομά τραυματίας. 

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα το σοβαρό επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών, σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του enikos.gr, Ρομά έκαναν ληστεία σε βενζινάδικο, στο ύψος της Λ. Δημοκρατίας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΔΙΑΣ και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με τους ληστές. Δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

Λίγο νωρίτερα συνέβη ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό, με δύο τραυματίες, αυτή τη φορά στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, όλα ξεκίνησαν όταν δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους στην οδό Κουρτίδου και κατά τη διάρκεια του καβγά, ένας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον άλλον.

Τρομοκρατημένος ο συνοδηγός του δεύτερου οχήματος κατέβηκε και άρχισε να τρέχει για να σωθεί από τη μανία του δράστη, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει διερχόμενο αυτοκίνητο.

Οι δύο τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος” για τις πρώτες βοήθειες. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί η κατάσταση της υγείας τους. Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στα Κάτω Πατήσια αναζητείται.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα δύο περιστατικά δεν φαίνεται να έχουν σχέση μεταξύ τους, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά αυτή την στιγμή όλα τα ενδεχόμενα, και δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο τελικά να συνδέονται με κάποιον τρόπο.

Και στα δύο σημεία βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται. Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου). Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ