Ληστεία στη Μητροπόλεως: Σε ξενοδοχείο και με όπλο στην κατοχή του συνελήφθη ο δεύτερος ληστής

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης της ληστείας που είχε γίνει σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν 41χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι έπειτα από επιχείρηση της αστυνομίας σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Α. Σκρέκας, είχε στην κατοχή του ένα πιστόλι.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί  ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να είναι συνεργός του 33χρονου δραπέτη φυλακών, ο οποίος συνελήφθη στη Λεωφόρο Κατεχάκη το μεσημέρι της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. για τον δεύτερο ληστή

“Στο πλαίσιο αναζητήσεων και μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021, στην Αττική, 41χρονος ημεδαπός, για ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς αναζητούνταν ως συνεργός του 33χρονου ημεδαπού, δραπέτη φυλακών, που είχε συλληφθεί μεσημβρινές ώρες της 27 ης Σεπτεμβρίου 2021.

Σε αιφνιδιαστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε ο ανωτέρω καταζητούμενος, ο οποίος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με την ολοκλήρωσή τους, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ