Ληστεία στη Μητροπόλεως: Στη φυλακή ο 33χρονος και η 34χρονη φίλη του

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 33χρονος που κατηγορείται για την ένοπλη ληστεία τράπεζας επί της οδού Μητροπόλεως στις 14 Σεπτεμβρίου.

Της Άννας Κανδύλη

Προφυλακιστέα κρίθηκε και η 34χρονη φίλη του, ενώ συνεχίζεται η αναζήτησή του συνεργού του 33χρονου στη ληστεία, εις βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ληστεία στη Μητροπόλεως: Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές για τις σημειώσεις

Οι σημειώσεις, που φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή του 33χρονου δραπέτη φυλακών, βρίσκονται στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σε σπίτι που χρησιμοποιούσε ο 33χρονος ως κρησφύγετο εντοπίστηκαν όπλα και πυρομαχικά. Το εν λόγω διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί με πλαστά στοιχεία, μέσω πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης πριν από τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στο σημειωματάριο που εντοπίστηκε στην κατοχή του, περιλαμβάνονται ονόματα και διευθύνσεις, που φαίνεται ότι έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το τμήμα διαρρηκτών.

Ωστόσο, όταν ο 33χρονος συνελήφθη φέρεται να κατείχε και σημειώσεις, στις οποίες κατέγραφε “επιθετικές” και “βίαιες” σκέψεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν ότι μέσα απ’ αυτές τις σημειώσεις προκύπτει πως ο 33χρονος ετοίμαζε κάποια επίθεση, χωρίς να ξεκαθαρίζεται τι είδους ήταν αυτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ