Λιγνάδης: Θα κινηθώ νομικά – ΒΙΝΤΕΟ

Έτοιμος να κινηθεί νομικά σε βάρος όσων επιχειρήσουν να τον στοχοποιήσουν δηλώνει ο Δημήτρης Λιγνάδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, λίγο μετά την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

“Δεν θα κάνω δημόσια τοποθέτηση. Προς το παρόν! Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου, φυσικά θα κινηθώ νομικά, εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου” είπε συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου του ο ηθοποιός και σκηνοθέτης απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μήνυση σε βάρος χρηστών του Διαδικτύου οι οποίοι με σχόλια τους αναφέρθηκαν σε βάρος τους σκηνοθέτη: “Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σ’ αυτήν την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί τον εαυτό του” είπε ο κ. Γεωργουλέας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη. “Και γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε και προέβη στην παραίτησή του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο, για να μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του. Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας κάποια προσκλήσεως από τις αρμόδιες Αρχές για αδικήματα που τον αφορούν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ