Λιγνάδης: Νέες αποκαλύψεις και μαρτυρίες για τον σκηνοθέτη – Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του

Νέες μαρτυρίες και αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος αναμένεται να εμφανιστεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ενώπιον της 19ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα ζητήσει νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, στο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του, σύμφωνα με πληροφορίες, περιγράφεται ως ένα άτομο με “εμμονή και εγκληματική ροπή” στη σεξουαλική κακοποίηση κυρίως ανήλικων αλλοδαπών, για σημαντικά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σήμερα το πρωί θα μεταβούν στην εισαγγελία και οι συνήγοροι του Νίκου Σ., ο οποίος με τη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα 2020mag άνοιξε τον κύκλο των καταγγελιών για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι συνήγοροί του, Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, κατέθεσαν τη Δευτέρα καταγγελία του εντολέα τους στο ΣΕΗ, ενώ το πρωί της Τετάρτης θα βρεθούν στην εισαγγελία της Αθήνας προκειμένου να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Στο μεταξύ, για την ύπαρξη κι άλλων μαρτύρων που είναι διατεθειμένοι να εμφανιστούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να καταθέσουν για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο δικηγόρος των μηνυτών, Γιάννης Βλάχος. Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην ΕΡΤ1, “έχουν επικοινωνήσει κι άλλοι μάρτυρες μαζί μου που έχουν δηλώσει διατεθειμένοι να καταθέσουν για τα περιστατικά – τα περιστατικά που οδήγησαν στη βδελυρή πράξη του βιασμού σε βάρος ενός ανηλίκου- και υπάρχουν μάρτυρες που ήδη τα έχουν πει στον εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας δεν έκανε επιπόλαιη δουλειά. Έγινε πολύ σοβαρή δουλειά”. Όπως είπε ο κ. Βλάχος, “υπάρχουν μάρτυρες που έχουν στοιχεία και για τους ίδιους και για τρίτους”.

Σε δηλώσεις του νωρίτερα την Τρίτη, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο δρούσε ο γνωστός σκηνοθέτης. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε στον ΣΚΑΪ, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε μονίμως γύρω του έναν συγκεκριμένο κύκλο παιδιών, τα οποία χρησιμοποιούσε και τα σκηνοθετούσε ακόμα και στις σχέσεις μεταξύ τους. «Δεν σκηνοθετούσε μόνο στο θέατρο, αλλά και αυτούς που πλησίαζε. Έδινε συγκεκριμένους ρόλους στη ζωή τους», δήλωσε ο κ. Βλάχος αποκαλύπτοντας ότι υπήρχαν περιπτώσεις παιδιών που ήθελαν να αυτοκτονήσουν.

Τι είπε η 41χρονη μάρτυρας: Ο ίδιος μου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με ανήλικους – Όλοι γνώριζαν

Στους λόγους που την οδήγησαν να “σπάσει” τη σιωπή της και να καταθέσει ώστε να βοηθήσει τα άτομα που κατήγγειλαν σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε η 41χρονη μάρτυρας-“κλειδί”, που στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή T live, η 41χρονη γυναίκα, ανέφερε πως “ο ίδιος μου αποκάλυψε ότι είχε σχέση με ανήλικους. Δεν είμαι ηθοποιός όπως με παρουσιάζουν τα μέσα και δεν ήμουν 19 χρόνια σύντροφός του. Με τη μαρτυρία μου πήγα να κάνω κάτι καλό. Είχα γνωρίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη μέσα από τον χώρο. Κάποια στιγμή είχαμε κάνει σχέση, μετά δεν προχώρησε, αλλά κρατήσαμε φιλικές επαφές. Εγώ έφυγα και ζούσα πολλά χρόνια εκτός Αθηνών και επέστρεψα κάποια χρόνια αργότερα. Όταν γύρισα, το 2016, αρχίσαμε να μιλάμε αραιά και που, βρεθήκαμε μία φορά να τα πούμε και ο ίδιος μου είπε ότι έχει σχέση με ένα αγόρι 16 ετών”.

Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι “του απάντησα πως είναι ποινικό αδίκημα αυτό που κάνει και ότι αν μπορούσα να το κάνω, θα πήγαινα στην Αστυνομία. Εκείνος μου είπε ότι δεν βλέπει πού υπάρχει πρόβλημα. Αντέδρασε όταν του είπα ότι θα πάω να τον καταγγείλω. Άρχισε να με απειλεί. Προσπαθούσα να του πω να πάει σε έναν ειδικό για την περίπτωση του και να σταματήσει να το κάνει. Εκείνος με απείλησε, μου είπε: ‘θα καταστρέψω τη ζωή σου, θα καταστρέψω τη ζωή της οικογένειας σου, θα σε σκοτώσω’. Ακούγοντας τελευταία όλες αυτές τις μαρτυρίες πήρα την απόφαση να καταθέσω. Είναι δυνατόν να μην το έκανα; Εγώ νόμιζα ότι θα πήγαιναν και άλλοι, όλο το θέατρο βούιζε με αυτή τη συμπεριφορά του, δεν το έκρυβε πουθενά. Όλοι γνώριζαν”.

Είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, φέρεται να είχε μηνυθεί και το 1984 για ασέλγεια σε βάρος ενός ανήλικου αγοριού. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι γονείς ενός 14χρονου αγοριού τον είχαν καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο, στην πορεία απέσυραν τη μήνυση. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, έκανε παρέα με ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Προσπάθησε να προσεγγίσει τον 14χρονο γιο τους. Αρχικά χαϊδεύοντάς το, έπειτα επιμένοντας με τηλέφωνα στα οποία του έλεγε “αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς”, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. Μάλιστα, το παιδί φέρεται να έφτασε στο σημείο της απόπειρας αυτοκτονίας. Οι γονείς του τον μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ένα χρόνο μετά, ο ανήλικος είπε στους γονείς του τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο. Την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι του είχε ξαναγίνει. Ωστόσο, το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό καθώς οι γονείς του ανήλικου απέσυραν τελικώς τη μήνυση, γιατί φοβήθηκαν ότι μία τέτοια κίνηση θα έβλαπτε τον γιό τους.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Τι λέει η μητέρα μάρτυρα – Πώς προσέγγισε τον ανήλικο γιο της ο σκηνοθέτης Σοκάρει η καταγγελία της μητέρας ενός εκ των μαρτύρων στην υπόθεση Λιγνάδη, η οποία αναφέρεται στο πώς ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης προσέγγισε τον γιό της.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” με αλλοιωμένη φωνή, για ευνόητους λόγους, υποστήριξε πως «μία μέρα πήγε στην πλατεία που καθόντουσαν ο γιος μου και ένας φίλος του, τους πλησίασε και τους έδωσε από 20 ευρώ για να αγοράσουν ό,τι θέλουν και στη συνέχεια τους κάλεσε στην παράσταση που έπαιζε τότε και τους πρότεινε μετά την παράσταση να πάνε σπίτι του για φαγητό. Αφού φάγανε και ήπιανε, τους προσκάλεσε στην κρεβατοκάμαρα, εκείνοι αρνήθηκαν και έφυγαν από το σπίτι».

«Τότε ο γιος μου ήταν 17 με 18 χρονών και ο φίλος του ήταν πιο μικρός», είπε ακόμη η γυναίκα. «Μετά το περιστατικό μου είπε αμέσως τι έγινε. Μου είπε “μαμά έτσι και έτσι τον γνώρισα και αυτά. Μου φάνηκε λίγο περίεργος και μετά δεν μου ανέφερε κάτι ξανά”», ανέφερε.

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη: Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν

Στο μεταξύ, ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, έσπασε τη σιωπή του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές καταλαβαίνουν τι υπόθεση είναι αυτή.

“Αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο έχουμε εμπιστοσύνη. Εγώ σε χρόνο νηφάλιο θα βγω σε εφημερίδες και κανάλια και θα πω αυτά που πρέπει να πω. Όχι τώρα όμως. Νομίζω οι έχοντες ορθό λόγο καταλαβαίνουν πολύ καλά, όσοι ξέρουν να διαβάζουν κάτω από τις γραμμές-που λένε-ξέρουν πολύ καλά τι είδους υπόθεση είναι αυτή. Οι ανορθόλογοι κατασπαράζουν. Τον Δημήτρη τον είδα. Είμαστε σε τυπική επαφή. Μου λέει για τα χρειώδη”, είπε ο Γιάννης Λιγνάδης.

Κούγιας στον ΑΝΤ1: Αν μου το επιτρέψει ο εντολέας μου, θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη

Στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο συνήγορος υπεράσπισης του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωσή του νωρίτερα όπου έκανε λόγο για “χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες” και για “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”, ο κ. Κούγιας επεσήμανε: “Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι είναι αυτοί που έχουν διαλέξει ως στάση ζωής τους να μην έχουν καμία εργασία και το μόνο που κάνουν είναι να συνυπάρχουν με ομοφυλόφιλους είτε γιατί τους αρέσει είτε έναντι αμοιβής” και πρόσθεσε “όταν διαβάζεις μια κατάθεση και όλο το περιεχόμενο της κατάθεσης, τρεις σελίδες, είναι “τη μία μέρα τον συνάντησα εκεί που ψαρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, την άλλη μέρα πήγα σπίτι του και κάναμε εκείνο, την άλλη μέρα κάναμε το άλλο”, την άλλη μέρα έρχεται ο φίλος του και λέει “αυτός που είναι ο μάρτυρας αυτός που είναι το θύμα τώρα είναι στην Αίγυπτο” σχολίασε ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, καθώς μέσα σε δύο ημέρες, χωρίς να ενημερωθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης και να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας, ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του.

“Αν δεν αθωωθεί αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ταλαιπωρείται αυτήν τη στιγμή, με αυτήν την υπόθεση, με αυτήν την υποδομή, να γνωρίζετε θα καταντήσουμε έρμαια ανθρώπων που δεν έχουν καμία ηθική αναστολή που εκμεταλλεύονται τη στιγμή, αυτό είναι το πρώτο κομμάτι” τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πολιτική εκμετάλλευση.

“Ξεκίνησε από τους αθλητές, συνεχίστηκε με τους ηθοποιούς, μετά να είστε σίγουρος έρχονται οι τραγουδιστές και μετά οι δημοσιογράφοι. Μετά οι δικηγόροι, μετά οι πολιτικοί μηχανικοί… Αυτή η χώρα με αυτού του είδους τις καταγγελίες θα γίνει ένα μπάχαλο. Γιατί το συνέδεσα εγώ; Εγώ δεν είμαι τυχαίος δικηγόρος, έχω υπάρξει δικηγόρος των μεγαλύτερων επιχειρηματικών ονομάτων της χώρας και γνωρίζω πολλές φορές πώς γίνεται αυτό το παιχνίδι, με φερέφωνα κάποιους πολιτικούς, οι οποίοι αυτομάτως ένα γεγονός που έχει άλλη υφή το μετατρέπουν σε ξεκαθάρισμα πολιτικών λογαριασμών. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γεγονός και αφορά την κυρία Μενδώνη, την οποία εγώ προσωπικά, αν μου το επιτρέψει ο εντολέας μου, θέλω πραγματικά να μηνύσω, όπως προβλέπει ο κώδικας, για την παράβαση της νομοθεσίας όσον αφορά την καταρράκωση του τεκμηρίου της αθωότητας. Τι χαρακτηρισμοί ήταν αυτοί; “Επικίνδυνη προσωπικότητα”; Καλά είπε ο συνάδελφός μου ο προηγούμενος! Αν θες να διασώσεις το πολιτικό σου μέλλον δεν καταστρέφεις έναν άνθρωπο που προηγουμένως αποθέωνες, τον πέρασες από τη Βουλή και τον έκανες διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Με την κυρία Μενδώνη δεν έχω γνωριστεί ποτέ, αλλά γνωρίζω ότι υπάρχει τεράστια σύγκρουση συμφερόντων όσον αφορά το Ελληνικό. Η κυρία Μενδώνη είναι αρμόδια υπουργός, απομπλέκει ένα ένα τα προβλήματα για να ξεκινήσει το Ελληνικό” τόνισε ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε: “Αυτομάτως καθυστερεί και κάποιοι επενδύουν σ’ αυτήν την καθυστέρηση, ότι αύριο μπορεί να έχουμε εκλογές, να αλλάξουν τα πράγματα… Τι είναι πιο σοβαρό; Το Ελληνικό ή η ελευθερία ενός ανθρώπου;” αναρωτήθηκε ο συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

“Δικογραφία με χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες”Σε δήλωσή του, το μεσημέρι της Τρίτης, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι “πριν από λίγη ώρα έλαβα στα χέρια μου τα αντίγραφα της δικογραφίας, η οποία σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Αθηνών εις βάρος του κορυφαίου ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρώην διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος, κυρίουΔημήτρη Λιγνάδη“. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Κούγιας, “ανέμενα ότι το περιεχόμενο της δικογραφίας θα είχε αποδεικτικά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή εις βάρος του, καθώς και της εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως, διαδικαστική πράξη, η οποία προβλέπεται για ακραίες περιπτώσεις, όταν οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές πιθανολογούν δύο προϋποθέσεις: 1) η πρώτη είναι ο δράστης να κατηγορείται για μία παράνομη συμπεριφορά που γίνεται τώρα και 2) η δεύτερη να πιθανολογείται σφόδρα είτε η εξαφάνισή του είτε η αναχώρησή του στο εξωτερικό”.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του Αλέξη Κούγια:

“Με δυσάρεστη έκπληξή μου διαπίστωσα ότι η δικογραφία δεν περιέχει τίποτα από αυτά, που έχω συνηθίσει σχεδόν πέντε δεκαετίες να διαπιστώνω ότι υπάρχουν, όταν ενεργοποιούνται διαδικασίες, όπως αυτές που ενεργοποιήθηκαν αστραπιαίως εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Στη δικογραφία υπάρχουν δύο μηνύσεις γραμμένες από δικηγόρους. Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη και μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες. Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή.

Σημειωτέον ότι όλοι οι δήθεν παθόντες και δήθεν βιασθέντες που καταθέτουν πριν την οιαδήποτε πράξη, την οποία δήθεν ονομάζουν βιασμό, είχαν δήθεν ερωτικές σχέσεις με τον κύριο Λιγνάδη επί μακρό χρονικό διάστημα.

Εκπλήσσομαι πώς με αυτό το προανακριτικό και ανακριτικό υλικό παραβιάσθηκε τόσο ακραία το τεκμήριο αθωότητας εις βάρος του δυστυχούς σήμερα εντολέως μου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του, χωρίς να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον κύριο Εισαγγελέα και εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και με μία εντελώς παράνομη διαδικασία.

Είμαι σχεδόν πέντε δεκαετίες συνήγορος υπερασπίσεως, γνωρίζω ότι δυστυχώς πολλές φορές κατασκευάζονται με σκοπιμότητα ποινικές υποθέσεις, που τις περισσότερες φορές είναι το μέσο επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων (υπόθεση του αείμνηστου Βρέντζου τρεις ημέρες πριν τις εκλογές του 2004, υπόθεση Ριχάρδου παραμονές εκλογών του 2019 κ.ά) και θέλω να καταστήσω γνωστό σε όλους ότι αυτή η υπόθεση με αυτή τη νομική βαρβαρότητα εις βάρος Έλληνα πολίτη έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση.

Αυτονόητο είναι ότι αποδέχομαι την εντολή του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη να είμαι συνήγορός του και εύχομαι η κυρία 19η Τακτική Ανακριτής και η κυρία ή ο κύριος Εισαγγελέας που θα γνωμοδοτήσει, να έχουν το σθένος να αντέξουν σε αυτή την πρωτοφανή, απάνθρωπη και κόντρα στις συνθήκες της δίκαιης δίκης επίθεση εις βάρος του εντολέως μου και να μη γίνουν υποχείρια ταπεινών πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Αύριο θα παρουσιαστούμε με τον κύριο Λιγνάδη στις 12 το μεσημέρι ενώπιον της κυρίας Ανακριτού και θα ζητήσω αναβολή της απολογίας του για την Πέμπτη 25.2.2021, ώστε να μου δοθεί ο χρόνος μαζί με τους συνεργάτες μου να προετοιμάσουμε ένα επαρκές απολογητικό υπόμνημα”.

Η οργισμένη απάντηση του Γιάννη Βλάχου στον Αλέξη Κούγια

Την αντίδραση του δικηγόρου του 25χρονου που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη, προκάλεσαν οι δηλώσεις τουΑλέξη Κούγια. “«Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολιτικά κίνητρα προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει να αποθαρρύνει θύματα κα μάρτυρες”, υπογραμμίζει ο δικηγόρος του 25χρονου, Γιάννης Βλάχος και προσθέτει:

“Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση.

Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολιτικό μας σύστημα οφείλει να αποδείξει ότι δεν επιδέχεται κανενός είδους σκοπιμότητες και άμεσους ή εμμέσους εκβιασμούς από κατηγορούμενος για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μια κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών”.

Ακούστε τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο Γιάννης Βλάχος στον Realfm 978 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια σε τηλεοπτικές εκπομπές το πρωί, όταν μεταξύ άλλων είπε ότι στόχος είναι η κ. Μενδώνη.

“Βρέθηκαν άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί σε εντελώς διαφορετικούς τόπους και χρόνους. Ποιος τους οργάνωσε, ποιος τους ενορχήστρωσε όλους αυτούς και με ποιον σκοπό; Και σε ό,τι αφορά εμένα κάνει μεγάλο λάθος ο οποιοσδήποτε το πει. Αυτοί οι άνθρωποι που καταγγέλλουν γεγονότα πριν από 20 χρόνια ήταν οργανωμένοι και έτοιμοι για να περιμένουν όταν θα γίνει υπουργός η κ. Μενδώνη για να χρησιμοποιήσουν τον συγκεκριμένο για να την θίξουν; Κάπου πρέπει να βάλουμε και τη λογική. Και επίσης εκφράζω δημοσίως και τη βαθιά μου δυσαρέσκεια διότι αυτό είναι ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που πρέπει να απασχολήσει την Δικαιοσύνη. Το να πολιτικοποιηθεί και να αποπροσανατολιστεί ένα τέτοιο τεράστιο κοινωνικό θέμα, μάλλον για ξέπλυμα μου φαίνεται και όχι για ξέπλυμα του πολιτικού συστήματος διότι η άποψή μου είναι ότι ξεπερνάει το πολιτικό σύστημα” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Βλάχος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ