Λεχαινά: Πώς συνέβη η τραγωδία με την νεκρή 5χρονη – Παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως σχετικά με την τραγωδία που συνέβη στα Λεχανά, το μεσημέρι της Δευτέρας, με θύμα ένα 5χρονο κοριτσάκι.

Η μικρή Κλαούντια ζούσε με τον 7χρονο αδελφό της και τους γονείς της που είχαν έρθει από την Αλβανία στο Κουρτέσι για μια καλύτερη ζωή. Ήταν λίγο πριν 2.30, όταν οι γονείς επέστρεφαν από αγροτικές εργασίες και το κοριτσάκι που ήταν μαζί τους παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, σύμφωνα με το patrisnews.com. Πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρουν ότι η μικρή ξέφυγε από την προσοχή των γονιών της και βρέθηκε στον αγροτικό δρόμο της περιοχής και δυστυχώς εκείνη την ώρα περνούσε από το σημείο ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του, που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα την 5χρονη.

Το δυστύχημα έγινε στη διασταύρωση Μοσχονερίου στα Λεχαινά με την παλαιά Εθνική Οδό.

Ο οδηγός του οχήματος σταμάτησε και παράλληλα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε άμεσα στην περιοχή. Η Κλαούντια, χωρίς να φέρει εξωτερικά τραύματα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας, όπου εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com, ως πιθανή αιτία θεωρείται η ρήξη οργάνων. Η σορός της 5χρονης διεκομίσθη στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου θα διενεργηθεί νεκροψία –νεκροτομή. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ