Λάρισα: Το εξιτήριο από νοσοκομείο που έγινε viral – «Η νοσηλεία πέτυχε, ο ασθενής… απεβίωσε»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας το οποίο έφερε στη δημοσιότητα ο Θάνος Τζήμερος.

Σύμφωνα πάντα με την συγκεκριμένη ανάρτηση, στο εξιτήριο, στο οποίο έχουν σβηστεί όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, αναφέρεται πως ο ασθενής προσβλήθηκε από κολοβακτηρίδιο, και στο πεδίο που αφορά στην έκβαση της νοσηλείας του, αναγράφεται ο χαρακτηρισμός «βελτιωμένη». Όμως όταν διαβάζει κανείς ακριβώς από κάτω σχετικά με την «εξαγωγή», δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο πήρε εξιτήριο, διαπιστώνει πως ασθενής… πέθανε! «Να το έχει μαζί του ο ασθενής κάθε φορά που έρχεται στο νοσοκομείο και να το επιδεικνύει στον γιατρό», φέρεται να αναφέρεται επίσης στο viral εξιτήριο.

«Όλη η αθάνατη Ελλαδάρα σε ένα εξιτήριο. Η νοσηλεία επέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε. Όμως, μάλλον θα έγινε ζόμπι, οπότε κάθε φορά που θα ξαναπηγαίνει στο νοσοκομείο, θα πρέπει να έχει μαζί του το χαρτί, διότι δεν κρατάν ηλεκτρονικό αρχείο ή δεν έχουν αρχίσει να καταχωρούν τα ζόμπι.» σχολιάζει ο κ. Τζήμερος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ