Λάρισα: Σε δίκη μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης – Αρνείται τις κατηγορίες ο ίδιος

Με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης από την ηλικία των 11 ετών οδηγείται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής, ύστερα από βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Λάρισας.

Λάρισα: Καταγγελίες για αποστολή εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ σε πλημμυροπαθείς – Τι απαντά η ΑΑΔΕ

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι ο φερόμενος ως δράστης από τον Ιούλιο του 2014 προέβη επανειλημμένα σε ασελγείς πράξεις. Την ίδια στιγμή, η 21χρονη σήμερα κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο μεγαλογαιοκτήμονας της πρόσφερε δώρα και προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις με την οικογένειά της, ώστε να χαίρει της εμπιστοσύνης τους. Φέρεται, μάλιστα, να προέτρεπε την ανήλικη να εγκαταλείψει το σπίτι της διαβεβαιώνοντάς την ότι θα τη συνδράμει οικονομικά.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για προσπάθεια από την πλευρά της καταγγέλλουσας να του αποσπάσει χρήματα. 

Λάρισα: Μαθητές δημοτικού ξυλοκόπησαν συμμαθητή τους στο σχολείο – «Είναι η τρίτη φορά» λέει ο πατέρας του

Εν αναμονή του ορισμού της δικασίμου, το δικαστικό συμβούλιο επέβαλλε στον κατηγορούμενο περιοριστικούς όρους, την εμφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δυο φορές τον μήνα, καθώς και την απαγόρευση να προσεγγίζει την καταγγέλλουσα σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων ή να έρχεται σε επαφή μαζί της με οποιονδήποτε τρόπο, έως την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ